Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Un concert multitudinari a Banyoles amb més de 500 artistes locals, en el marc de La Marató de TV3

Pla de l'Estany  -  14/12/2017  -  22:55

A la zona de la Muralla també hi haurà tallers a càrrec d'entitats socials de Banyoles i, enguany, es compta amb un grup de 20 voluntaris del projecte Toni


Aj.Banyoles

Aj.Banyoles



Banyoles acollirà aquest diumenge, un concert multitudinari amb més de 500 artistes locals, en el marc de La Marató de TV3, com a iniciativa del Consell de Salut Municipal i l'Ajuntament de Banyoles. Uns 16 grups banyolins de música, dansa, rock i cultura popular i tradicional passaran per l'escenari principal del concert que l'Ajuntament de Banyoles ha situat a l'espai de la Muralla, des de les 10.30 del matí fins passades les dues del migdia. Seran la Coral del Casal de la Gent Gran, el grup de Playback del Casal de la Gent Gran, l'Agrupació Coral Veus de l'Estany, les Colles Sardanistes del Foment de la Sardana, l'Esbart Dansaire Fontcoberta, el Cor Kumbalawé, Les Marin, l'Escola de Ballet Concepció Gratacós i Àfrica en Dansa, Gàrgoles de Foc, la Colla Gegantera de Banyoles, la Colla Castellera els Esperxats, Times is Over, Deux Clichés, Moral Distreta i Pelukas. Paral·lelament, els alumnes més petits de l'Escola Municipal de Música de Banyoles faran el seu propi concert a la plaça de la font que també començarà a les 10.30.

A banda de les propostes musicals a tot el vol de la Muralla, també hi haurà tallers i activitats per els més petits, organitzades per les següents entitats socials banyolines: Caritas amb el projecte Obrador, L'Oncolliga, l'UEC Can Cuní que portarà els seus populars Jocs Gegants, l'AMIPA de la Balca, l'AECC-Catalunya Contra el Càncer, Compromesos per la Lectura, i l'Associació Canaan.

A més, La Marató a Banyoles ha comptat, enguany, amb la col·laboració d'un grup de 20 joves estudiants de secundària de la ciutat com a conseqüència de la seva participació en el projecte d'emprenedoria Toni. Aquest projecte, impulsat anualment per l'Ajuntament de Banyoles, demana als joves de secundària que facin propostes per millorar la ciutat que treballen i desenvolupen al llarg de l'any. Precisament, la participació en els actes de La Marató d'aquest grup de joves va ser una de les seves propostes per contribuir a la millora de la ciutat. Segons ha explicat la regidora d'educació, Ester Busquets, "a més d'aportar idees, aquest grup de joves aporten la seva energia i el seu entusiasme en la bona marxa de La Marató".

En tot el recinte de la Muralla, hi haurà escampades guardioles de La Marató perquè la gent que vulgui pugui fer la seva aportació solidària per a la investigació contra les malalties infeccioses.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...