Notícies més llegides



Política


Tossa de Mar

Fran Hervías (Cs): “El 21D tenim l’oportunitat d’obtenir un govern que no perdi oportunitats ni provoqui fugida d’empreses”

Política  -  07/12/2017  -  16:27

El secretari d'organització de Cs, Fran Hervías, posa de manifest com el procés ha afectat també a les reserves turístiques en municipis com Tossa de Mar


Cs Tossa de Mar

Cs Tossa de Mar



El secretari d'organització de Ciutadans (Cs), Fran Hervías ha assegurat que el 21 de desembre "tenim l'oportunitat d'obtenir un govern que no perdi oportunitats ni provoqui la fugida d'empreses". Ho ha manifestat durant una visita a Tossa de Mar, municipi turístic que també ha patit les nefastes conseqüències del procés amb "la pèrdua de reserves de viatges de la tercera edat" que permetien a la vila allargar el turisme més enllà de l'estiu.

Hervías ha recordat que el turisme "és la primera indústria d'Espanya" i per aquesta raó ha lamentat que a causa del procés "veiem que la gent en comptes d'anar a Barcelona o la Costa Brava prefereix València, per exemple". Una situació que també es veu agreujada per l'Ajuntament de Tossa de Mar que es dedica a fer "política separatista, no governa per tots els ciutadans i està perdent oportunitats".

No obstant això, Hervías ha volgut donar un "missatge de tranquil·litat" apel·lant a la possibilitat de revertir aquesta situació si de les properes eleccions autonòmiques surt un govern liderat per Inés Arrimadas que "governi per tots els catalans, respecti les lleis, deixi el monotema i pensi en Catalunya com a motor d'Espanya".

En la mateixa línia s'ha expressat el candidat de Cs per Girona, Jean Castel, en assegurar que "estem davant d'unes eleccions històriques" que ens poden permetre "reconquistar la convivència a Catalunya" i "aportar solucions als problemes reals amb propostes que Ciutadans, a diferència d'altres partits, sí que podem explicar".


Autor: Redacció


#tossa


#tossa #ciutadans #21d





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...