Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni demana a la Generalitat la cessió de la carretera C-253

Baix Empordà  -  30/11/2017  -  18:24

L'objectiu és poder gestionar directament aquesta via, que en una part transcorre pel nucli urbà de Sant Antoni, i que enllaça fins a Platja d'Aro


Aj.Calonge

Aj.Calonge



El Ple de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat avui sol·licitar a la Generalitat de Catalunya el traspàs de la carretera C-253, una via que transcorre pel nucli urbà de Sant Antoni i que enllaça fins al municipi veí de Platja d'Aro. Aquesta petició s'ha aprovat amb 12 vots favorables (7 de PDeCat, 2 de PSC, 2 d'Avancem i 1 del regidor no adscrit Joan Pons) i els vots contraris d'ERC.

La proposta demana la cessió de la via C-253 en la part inserida en la malla urbana de Sant Antoni així com el tram conegut com Avinguda d'Andorra, que enllaça el nucli de Sant Antoni amb Platja d'Aro. Amb aquesta petició l'objectiu de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni és aconseguir la cessió d'aquesta carretera i gestionar-la directament. Així, el tram més urbà d'aquesta via l'Ajuntament transcorre gairebé en la seva totalitat pel nucli de Sant Antoni, i la seva cessió permetria a l'Ajuntament fer-ne una gestió més àgil i adaptada a les necessitats d'una via urbana.

Pel que fa a l'altre tram, correspon a l'Avinguda d'Andorra, també coneguda com l'antiga carretera que enllaça amb el municipi veí de Platja d'Aro. Aquest segon tram transcorre per una zona no tan urbanitzada, si bé s'hi ubiquen 3 dels càmpings amb més capacitat del municipi. Aquesta carretera actualment també exerceix de barrera entre la banda de muntanya i els accessos a la platja. L'Ajuntament en aquest tram té la voluntat de desenvolupar diverses mesures que facilitin la circulació de vianants i usuaris de bicicleta, així com connectar adequadament i sense perills el trànsit de vianants, tant dels usuaris de les zones residencials de Treumal i del seu entorn com els accessos a les platges.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...