Notícies més llegides



Política


L'Escala/ Maià de Montcal

Miquel Iceta proposa la candidatura del PSC com “un instrument per tancar ferides i cosir forats”

Política  -  19/11/2017  -  15:50

Rafael Bruguera, cap de llista per Girona s'ha mostrat orgullós que Catalunya hagi estat sempre diversa i no confrontada i ha cridat a la necessitat de seguir sent-ho


Presentació PSC Museu d'Arqueologia de Catalunya - Empúries

Presentació PSC Museu d'Arqueologia de Catalunya - Empúries



"El país necessita una reconciliació necessària entre catalans, amb la resta d'Espanya i també amb Europa" ha afirmat aquest matí Miquel Iceta a la fotografia de candidatura per Girona. Iceta ha explicat que el PSC és el partit del sentit comú" i que la candidatura dels i les socialistes "reflecteix l'esperit de diàleg, negociació i pacte" necessari en aquest moment. Preguntat sobre la mort del fiscal general de l'estat, Jose Manuel Maza, ha mostrat el "condol a familiars i amics. En moments així sobren consideracions polítiques" ha considerat.

Iceta ha estat acompanyat de Ramon Espadaler, número 3 a la llista per Barcelona, que ha explicat que som on som "perquè uns ens han posat fora de la llei i altres han renunciat a fer política". Espadaler ha reivindicat "posar en pràctica el diàleg i l'acord dels que tothom parla però ningú practica" i ha explicat que és per aquest motiu que en un moment "complex i difícil per a Catalunya", els socialistes i Units per Avançar "hem decidit unir forces per una proposta constructiva".

Rafael Bruguera, cap de llista per Girona s'ha mostrat orgullós que Catalunya hagi estat sempre diversa i no confrontada i ha cridat a la necessitat de seguir sent-ho: "A treballar, doncs per convertir Miquel Iceta pròxim president de la Generalitat de Catalunya!" ha conclòs.

Després de la fotografia de candidatura, Miquel Iceta ha assistit a l'homenatge a Ernest Lluch, a Maià de Montcal, on la seva filla, Eulàlia Lluch, ha defensat que el seu pare "defensaria el diàleg" i ha demanat que "recuperem l'esperit pacificador i dialogant del meu pare".


Autor: Redacció


#psc


#psc #21d





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...