Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro celebra dissabte 18 de novembre el dia universal de la infància amb una festa lúdica, familiar i solidària

Baix Empordà  -  13/11/2017  -  17:21

Activitats per a infants fins a 12 anys i les seves famílies al Palau d'Esports i Congressos


Festa Dia Universal de la Infància

Festa Dia Universal de la Infància



Amb motiu del Dia Universal de la Infància, la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro organitza una festa lúdica, festiva, educativa i solidària per a nenes i nens fins a 12 anys i les seves famílies, dissabte 18 de novembre al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro (16.30-20 h). El programa d'activitats, totes gratuïtes, s'inicia amb tallers i activitats relacionades amb els drets dels infants (16.30 h), i també hi ha xocolatada popular (17.30 h), i com a cloenda, espectacle d'animació infantil a càrrec del Grup Xiula (19 h).

En el conjunt d'activitats destaquen activitats, tallers i exposicions a càrrec de les entitats Viu Autisme, ONG Global Humanitària i ONG Dagua, el Banc dels Aliments i Protecció Civil. També hi haurà gimcana familiar, jocs heurístic, zona de ball i jocs organitzats per La Casa Lila i el Club Twirling Platja d'Aro; i el racó de psicomotricitat i tallers per als més petits de tot, de la mà dels Espais Familiars Municipals. Alhora, durant tota la tarda, hi ha instal·lat un estand solidari de recollida de roba i aliments per a infants (galetes, cereals, llet, cacau, sucre, puré de fruita i verdura, pasta, etc.).

La diada commemora el 20 de novembre de l'any 1959 quan es va signar la Declaració Universal dels Drets de l'Infant; i també el 20 de novembre de 1989 data d'adopció de la Convenció dels Drets de l'Infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides. Justament per això a mitja tarda (18.20 h) els infants del Casal Prejúniors faran la lectura pública del manifest de la diada. Simultàniament, durant tota aquesta setmana els espais municipals de lleure educatiu -Casa Lila, Casals Prejúnior i Casal Júniors- treballaran els continguts de l'exposició Los pueblos indígenas, cedida per Global Humanitaria.

La festa del proper dissabte s'afegeix a altres grans esdeveniments adreçats als infants com són el Dia Internacional de les Famílies (maig), Diada del Joc (juny), Festival Xalaro d'Espectacles i Turisme Familiar (juny) o el Parc Infantil de Nadal · El Mar dels Nens (desembre-gener); un conjunt de propostes lligades al segell de Destinació de Turisme Familiar del municipi. Tot l'any, l'àrea Municipal d'Infància i Adolescència proposa també un conjunt d'activitats de caràcter permanent d'educació en el lleure: durant el curs (d'octubre a juny), l'oferta abraça a infants i adolescents de 3 a 14 anys (de P3 a 2n curs d'ESO), a l'entorn de la Casa Lila, el Casal Prejúnior i el Casal Júnior. Amb la cloenda de l'activitat escolar, comença, tot seguit, el Casal d'Estiu Municipal (juliol i agost).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro


Arxiu adjunt

Programació





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...