Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

Roses posa en valor les postes de sol amb la segona edició del Festivalet, que se celebrarà l'11 i 12 de novembre

Alt Empordà  -  26/10/2017  -  15:51

Postes de sol mitjançant un certamen que combinarà música, gastronomia i paisatge durant l'estiuet de Sant Martí i que se celebrarà el cap de setmana de l'11 i 12 de novembre


Presentació Festivalet / Gironanoticies.com

Presentació Festivalet / Gironanoticies.com



Montse Mindan



Montse Mindan




La segona edició del Festivalet de Roses posarà en valor les postes de sol mitjançant un certamen que combinarà música, gastronomia i paisatge durant l'estiuet de Sant Martí i que se celebrarà el cap de setmana de l'11 i 12 de novembre i que és organitzat per l'Ajuntament de Roses. La principal novetat d'enguany és la realització de tot un seguit d'activitats paral·leles, a càrrec d'empreses, associacions i entitats del municipi, que tindran lloc entre l'1 i el 12 de novembre. "La nostra intenció és demostrar que la posta de sol no és un festival, sinó un bé del poble. Per aquest motiu el programa inclou activitats complementàries que es realitzen de forma habitual a l'entorn de la posta de sol, i que es duran a terme just abans de començar el Festivalet, per escalfar motors", ha explicat Fèlix Llorens, regidor de Promoció Econòmica de Roses, a la roda de premsa que ha tingut lloc avui al matí a la Ciutadella. Entre les activitats complementàries destaquen sortides en menorquina, recital poètic, excursió a peu al Castrum Visigòtic, tast de vins fermentats en àmfores i tai-txi a la platja.

Llorens ha destacat que el Festivalet de Roses manté l'estructura de l'any passat, amb dos escenaris situats a peu de platja, a la plaça de les Botxes i a la platja de la Perola. El primer acollirà les activitats matinals, que inclouen els tastets gastronòmics Pica-tasta, sessions de DJ amb música chill out, tallers familiars de postals sunset i escultures marineres, i una actuació musical amb Big Mama (dissabte a les 12.30 h) i Paula Valls (diumenge a la mateixa hora). A partir de les 4 de la tarda començaran les sessions de DJ al segon dels escenaris. Dissabte a les 16.30 h tindrà lloc l'actuació de Pavvla, seguida del concert de Pep's Show Boys (18 h), mentre que diumenge serà el torn de Cris Juanico (17 h).

La proposta gastronòmica inclou la participació d'una quinzena de restaurants del municipi, que dissabte i diumenge oferiran el Menú del Festivalet. "El preu del menú és de 17,29 € el dissabte, i de 17,28 € el diumenge, ja que coincideixen amb l'hora de la posta de sol", ha comentat Fèlix Llorens, que ha afegit que també està en marxa un concurs de fotografia a Instagram, on es premiaran les fotos de postes de sol rosinques i del Festivalet que estiguin etiquetades amb #postadesolroses i #visitroses.

L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha posat de manifest que "tota la programació i l'esforç s'ha fet des de l'Ajuntament, ja que aquest és un projecte en el qual creiem", i ha encoratjat tothom a "gaudir amb el Festivalet. Treballem perquè Roses pugui oferir oportunitats tot l'any perquè la gent pugui venir, passejar, escoltar música, anar als restaurants i gaudir amb les postes de sol".
A la roda de premsa també hi ha assistit la cantant Paula Valls, una de les protagonistes de la programació música del Festivalet. La jove artista ha destacat que per a ella serà una actuació "molt especial" i ha reconegut que "ens fa molta il·lusió" ser a Roses el proper 12 de novembre.


Autor: Redacció


#roses


#roses #festivalet





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...