Notícies més llegides



Esports


Blanes

El FC Barcelona guanya l’Eurockey Cup U17 per primera vegada contra el Follonica Hockey (3-6)

Esports  -  08/10/2017  -  21:52

Els blaugranes s’han imposat als italians a Blanes


Gordon Morrison - Eurockey

Gordon Morrison - Eurockey



El FC Barcelona ha aixecat el títol de l’Eurockey Cup U17 per primera vegada a la seva història. Els blaugranes ho han aconseguit després de superar per 3-6 a l’actual campió italià, el Follonica Hockey en la gran final disputada aquest diumenge a la Ciutat Esportiva de Blanes.

El partit ha començat amb alternatives de joc i marcador per part dels dos equips. El primer cop l’ha donat el Barça al minut 9, quan Aleix Ordóñez els ha avançat al marcador. Els italians, però, han capgirat el resultat ràpidament amb els gols de Francesco Banini i Oscar Bonarelli.  Abans del descans, un doblet de Jordi Mateos en un minut ha tornat a avançar als blaugrana (2-3). A la segona part, tot i un altre gol de Francesco Banini al minut 15, el FC Barcelona ha acabat rematant el partit. Àlex Estrada i Aleix Ordóñez han estat els anotadors per l’equip culé. A dotze segons per finalitzar, el mateix Ordóñez ha tingut una oportunitat per eixamplar el marcador de falta directa, però no l’ha pogut convertir.

L’FC Porto acaba en tercera posició

L’equip portuguès ha tancat el podi de la competició després de guanyar a l’Sporting CP al partit previ a la final. Els dragons han dominat el partit des de l’inici i s’han avançat amb un gol d’Andres Castaño. Només han vist perillar el seu triomf durant uns instants a la primera part, quan al minut 8, l’Sporting ha anotat dos gols consecutius. Finalment, però, els gols de Jose Gonçalves, Miguel Alfonso i Rodrigo Martins han col·locat el definitiu 2-5 al marcador.

 Classificació final Eurockey Cup U17

1r FC Barcelona

2n Follonica Hockey

3r FC Porto

4t Sporting CP

5è Benfica

6è Noia Freixenet

7è ICG Software Lleida

8è Corregio

9è SCRA Saint Omer

10è SPRS Ploufragan

11è Oviedo Booling

12è ASM Pau

13è RSC Uttigen

14è Grimsby

15è Cronenberg

16è Chemnitz

 El Top 5 de la competició

L’organització del torneig ha premiat els 5 millors jugadors del torneig. Els escollits han estat el porter Martí Almerich (FC Barcelona), juntament amb Andrés Castaño (FC Porto), Gustavo Pato (Sporting CP), Francesco Banini (Follonica Hockey) i Jordi Mateos (FC Barcelona). 

 L’Eurockey CUP

L’Eurockey Cup és un torneig d’hoquei sobre patins per a juvenils que va néixer el 2012 de la mà de MICSports amb la intenció de reunir als 16 millors clubs d'Europa U15 a Vilanova i la Geltrú durant 4 dies en una mateixa competició. El 2014 se li va afegir la modalitat U17 a Blanes. És una competició recolzada per la Reial Federació Espanyola de Patinatge i la Federació Catalana de Patinatge. Els campions d'Àustria, França, Itàlia, Portugal, Suïssa, Alemanya, Anglaterra i Espanya, juntament amb alguns segons i tercer classificats d'aquests campionats, ja han fet realitat cinc edicions de la U15 Eurockey Cup (2012 - 2013 – 2014 – 2015 - 2016) a Vilanova i la Geltrú i tres edicions de la U17 Eurockey Cup (2014 - 2015 - 2016) celebrats a la ciutat de Blanes.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...