Notícies més llegides



Esports


Blanes

Follonica i FC Barcelona jugaran la gran final de l'Eurockey Cup U17 a la Ciutat Esportiva de Blanes

Esports  -  07/10/2017  -  22:39

El partit que decidirà el títol es jugarà demà diumenge a les 12 del migdia i el del tercer i quart lloc (FC Porto-Sporting CP) a les 10.30 del matí


Gordon Morrison

Gordon Morrison



El Follonica Hockey i el FC Barcelona s'enfrontaran demà a les 12 del migdia a la Ciutat Esportiva de Blanes per aconseguir el títol de l'Eurockey Cup U17. Els dos equips han aconseguit la classificació amb una impecable trajectòria al campionat.

Després de guanyar als quarts de final al vigent campió, l'ICG Software Lleida (3-6), el Follonica Hockey ha aconseguit el passi a la final contra l'Sporting CP. L'equip lisboeta, que havia derrotat el Benfica a quarts, s'ha avançat al marcador, però els italians han respost de manera ràpida. Seguidament, el partit ha agafat un ritme frenètic i una igualtat màxima que ha durat fins al final del partit. A falta de quaranta segons per acabar, Francesco Banini ha posat el 6-6 al marcador i ha forçat la pròrroga. Finalment, els italians han guanyat la tanda de faltes directes (1-0)

Per la seva part, el FC Barcelona ha superat al FC Porto en una altra semifinal de màxima igualtat que ha acabat amb empat a 3. Els blaugranes han superat els portuguesos a la tanda de faltes directes per 2-0. Un Porto FC molt organitzat a posat contra les cordes al FC Barcelona, que ha empatat el partit a falta de 40 segons del final. Els gols de Jordi Mateos i Martí Gabarró en la tanda de faltes directes ha donat el passi a la gran final.

Decidits els llocs del 5 al 16

Durant el dia d'avui s'ha anat tancant la classificació de l'Eurockey Cup fins a deixar únicament la incògnita en les quatre primeres posicions, que es decidiran demà amb el partit entre l'Sporting CP i l'FC Porto (10.30h). La cinquena posició ha estat pel Benfica, que després de caure a quarts contra el seu rival local, l'Sporting CP, ha aconseguit guanyar el Lleida i el Noia. És l'equip de Sant Sadurní qui s'ha adjudicat la sisena posició, mentre que els lleidatans han acabat setens. El Correggio italià ha estat vuitè, seguit per l'SCRA Saint Omer, l'SPRS Ploufragan, l'Oviedo Booling i l'ASM Pau. L'RSC Uttigen ha acabat 13è, mentre que el Grimsby, el Cronenberg i el Chemnitz han tancat el rànquing del torneig.

5è Benfica

6è Noia Freixenet

7è ICG Software Lleida

8è Corregio

9è SCRA Saint Omer

10è SPRS Ploufragan

11è Oviedo Booling

12è ASM Pau

13è RSC Uttigen

14è Grimsby

15è Cronenberg

16è Chemnitz

L'Eurockey CUP

L'Eurockey Cup és un torneig d'hoquei sobre patins per a juvenils que va néixer el 2012 de la mà de MICSports amb la intenció de reunir als 16 millors clubs d'Europa U15 a Vilanova i la Geltrú durant 4 dies en una mateixa competició. El 2014 se li va afegir la modalitat U17 a Blanes. És una competició recolzada per la Reial Federació Espanyola de Patinatge i la Federació Catalana de Patinatge.

Els campions d'Àustria, França, Itàlia, Portugal, Suïssa, Alemanya, Anglaterra i Espanya, juntament amb alguns segons i tercer classificats d'aquests campionats, ja han fet realitat cinc edicions de la U15 Eurockey Cup (2012 - 2013 – 2014 – 2015 - 2016) a Vilanova i la Geltrú i tres edicions de la U17 Eurockey Cup (2014 - 2015 - 2016) celebrats a la ciutat de Blanes.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...