Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

Els responsables de premsa de Salut, Figueres i Cap Roig es disputen el càstig dels periodistes gironins

+ Notícies  -  05/10/2017  -  16:31

Els informadors de Girona destaquen la bona gestió comunicativa de Calonge, la Selva, la Fundació Dalí i l'IADEN-Salvem l'Empordà


Premis Mosca

Premis Mosca



Els responsables de la comunicació del Departament de Salut, l'Ajuntament de Figueres i del festival de Cap Roig es disputaran el càstig anual de la premsa gironina, que acaba de fer públics els finalistes dels premis Mosca Borda i Mosca Grossa del Col·legi de Periodistes de Girona. Les Mosques de la Informació són els guardons que els professionals de la informació a la demarcació atorguen a persones i entitats que dificulten o faciliten la seva tasca.

Entre els candidats a la Mosca Borda per les traves que posen a la professió repeteixen dos dels candidats de l'any passat. Es tracta de Marc Bataller, cap de premsa del Departament de Salut de la Generalitat i d'Olga Reixach, encarregada de la premsa al consistori figuerenc. Del primer se'n destaca la "lentitud, manca de col·laboració i poca transparència" i de la segona la incapacitat per atendre i atendre les necessitats dels mitjans. Entra també a la terna Ignasi Ventura, del festival de Cap Roig, com a "responsable de comunicació que no comunica", ja que els periodistes consideren que la gestió de la premsa del festival de Calella de Palafrugell "el sobrepassa".

Pel que fa als finalistes de la Mosca Grossa hi ha els responsables de premsa de l'Ajuntament de Calonge i el Consell Comarcal de la Selva, de la Fundació Gala-Salvador Dalí i la portaveu de l'IAEDEN-Salvem l'Empordà. El calongí Jaume Figueres repeteix per segon any consecutiu a la llista de persones que ajuden més la premsa, que en destaca "la professionalitat, polivalència i bones idees". En el cas de Montse Codina, del Consell Comarcal de la Selva, els periodistes li reconeixen l'eficiència i predisposició a col·laborar i d'Imma Parada, de la Fundació Dalí, la bona gestió i paciència amb els mitjans locals, nacionals i internacionals en moments tan excepcionals com l'exhumació de l'artista figuerenc. Pel que fa a Bàrbara Schmitt, la portaveu d'IAEDEN-Salvem l'Empordà, s'ha guanyat la candidatura per la disponibilitat per atendre els mitjans, fins i tot en moments difícils.

Aquests són els candidats més proposats pels periodistes gironins, que ara hauran de votar un candidat a la Mosca Borda i un a la Grossa. Les Mosques de la Informació es faran públiques en un acte dijous 19 d'octubre a la sala de graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.


Autor: Redacció


#girona #premismosca


#girona #premismosca





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...