Notícies més llegides



Esports


Blanes

Blanes rebrà els 16 millors equips europeus d’hoquei sobre patins sub-17

Esports  -  05/10/2017  -  00:15

L’Eurockey Cup U17 es celebrarà a la ciutat selvatana entre els dies 5 i 8 d’octubre i hi participaran 500 persones entre jugadors, staff tècnic i acompanyants


Luis Velasco

Luis Velasco



L’Eurockey Cup U17, la competició que reuneix els 16 millors clubs d’Europa d’hoquei sobre patins en categoria sub-17, comença aquest dijous a Blanes i arriba a la seva 4a edició. El torneig es disputarà entre els dies 5 i 8 d’octubre a la Ciutat Esportiva de la localitat de la Selva. Seran quatre dies de competició que reuniran 500 persones entre jugadors, staff tècnic i acompanyants provinents de 16 equips de 7 països europeus: Espanya, França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Anglaterra i Suïssa. Entre ells hi trobem tres equips catalans: el CE Noia (Campió d’Espanya), el FC Barcelona (Sub-Campió d’Espanya) i l’ICG Software Lleida (vigent campió de l’Eurockey Cup U17).

Juanjo Rovira, director de MICSports, posa en valor la quantitat de jugadors que “any rere any passen pel torneig, amb algun d’ells ja present a l’elit de l’hoquei patins mundial”. Rovira ha volgut destacar que a l’Eurockey, al ser un torneig reduït, “estem més en contacte permanent, dia a dia, amb els equips, el que suposa una vivència diferent a la dels grans tornejos”. El director de l’Eurockey, Francesc Gil, defineix el torneig com a “únic” entre aquest tipus de competicions en edats formatives. “Hem reunit els 16 millors equips de les lligues europees en categories U17 i U15, el que el converteix en una cosa única en aquest rang d'edats”, assegura.

 Gran nivell d’equips

En l’edició d’enguany hi participen prop de 200 jugadors provinents de 16 clubs europeus de reconeguda trajectòria en els seus equips absoluts: CE Noia, FC Barcelona, Oviedo Booling, ICG Software Lleida (Espanya), RSC Uttigen (Suïssa), Follonica Hockey i Correggio Hockey (Itàlia), SPRS Ploufragan, SCRA Saint Omer i ASM Pau (França), RSC Cronenberg, RSC Chemnitz (Alemanya), Grimsby RHC (Anglaterra), FC Porto, SL Benfica i Sporting CP (Portugal).

El format de competició té dues fases (grups i eliminatòries) i els partits constaran de dues parts de 20 minuts. El torneig es juga simultàniament en dues pistes dins la Ciutat Esportiva de Blanes. Dijous i divendres es disputarà la primera fase, amb els partits de grups (quatre grups de quatre equips). Dissabte i diumenge serà el torn de la segona fase, amb els partits per definir les posicions finals. Els dos primers equips del grup s’hauran classificat per als quarts de final (posició del 1r al 8è) i els tercers i quarts disputaran les posicions del 9è al 16è lloc.


Autor: Redacció


#blanes


#hoquei #blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...