Notícies més llegides



Alt Empordà


Roses

L'Ajuntament de Roses ofereix una vintena d'experiències educatives per aprendre jugant

Alt Empordà  -  25/09/2017  -  14:57

L'objectiu general del Programa Aprenem Jugant és promoure i divulgar coneixement, contribuint al fet que els infants i joves de Roses esdevinguin persones actives, amb criteri, formades i responsables enfront els nous reptes de la societat


Taller aprenem jugant

Taller aprenem jugant



Tallers pràctics d'il·lusionisme, modelació, observació astronòmica, educació emocional, fotografia, circ, bombolles de sabó, invents o arquitectura, són algunes de les originals i divertides activitats que proposa el programa Aprenem Jugant impulsat per l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses. Les activitats es duran a terme els caps de setmana entre el 4 i el 7 de desembre, i s'adrecen a infants, joves i famílies.

Aquest programa s'inclou dins el Pla Educatiu d'Entorn impulsat al municipi i parteix de la premissa que el municipi ha d'esdevenir un espai d'aprenentatge permanent, a partir d'activitats pensades per donar resposta a les curiositats d'infants i joves, tant dins com fora de l'horari escolar. A més, una part de les activitats, s'obre també als pares i mares que vulguin acompanyar els seus fills en aquesta experiència.

Totes les activitats han estat formulades d'acord a una clara base educativa, i seran dinamitzades per professionals, entitats o empreses especialitzades en cadascuna de les matèries. Les activitats es divideixen en funció de les franges d'edat, atenent les característiques i necessitats de cada grup.

Les inscripcions varien en funció de l'activitat i es podran formalitzar del 7 al 12 d'octubre mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament, o bé presencialment al Servei d'Atenció al Ciutadà, en aquest cas del 9 a l'11 d'octubre). Totes les activitats són gratuïtes.

A més, l'Aprenem Jugant també porta a terme en horari lectiu diverses propostes formatives adreçades a escoles i instituts, amb un nivell alt de demanda de participació dels centres, i amb els quals es completa el coneixement que s'obté a partir de l'ensenyament reglat a l'aula. Enguany les activitats proposades són Aula de Natura i bosc Mediterrani, els tallers de divulgació científica i sostenibilitat Experimentívors i Abres que parlen d'edat, l'obra de teatre Enxarxats, i la proposta La cistella del port per descobrir el Port pesquer de Roses.

L'objectiu general del Programa Aprenem Jugant és promoure i divulgar coneixement, contribuint al fet que els infants i joves de Roses esdevinguin persones actives, amb criteri, formades i responsables enfront els nous reptes de la societat. El programa contribueix a donar resposta a les seves curiositats, a generar més preguntes, a potenciar la vocació per interessar-se i aprendre constantment, més enllà de l'activitat lectiva formal.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...