Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Punt de venda del Temporada Alta a l'Espai Gironès, amb descomptes de fins al 20% en les entrades

+ Notícies  -  14/09/2017  -  12:50

S'obrirà dissabte i durant tot el dia hi haurà actors caracteritzats que animaran als visitants a assistir al Festival i faran espectacles d'humor


Espai Gironès

Espai Gironès



L'Espai Gironès manté un any més la seva aposta constant per la cultura i pel Festival Temporada Alta, que se celebrarà de l'11 d'octubre al 10 de desembre amb un centenar d'espectacles. Per segon any s'habilitarà en les instal·lacions del centre comercial un punt de venda d'entrades per l'edició 2017. S'obrirà el proper dissabte, 16 de setembre, durant tot el dia, situat a l'entrada principal. Els visitants de l'Espai Gironès podran adquirir en aquest punt entrades per als espectacles amb descomptes de fins al 20% en el preu de venda.
A més, el mateix dissabte, hi haurà actors caracteritzats que dinamitzaran el centre i animaran als clients a comprar entrades i informaran sobre el festival. Es faran espectacles en horari de matí (d'11h a 13h) i de tarda (16:30h a 18:30h) en clau humorística i es repartiran fulletons. En els espectacles s'ensenyarà com desembolicar un caramel sense fer soroll, com estossegar sense que es noti o com caminar per la catifa vermella, entre altres petites representacions, amb la finalitat de fer interactuar les persones que vulguin i passar una bona estona.
L'Espai Gironès col·labora des de l'any 2006 amb el Festival Temporada Alta, que cada any es transforma en l'espai privilegiat de trobada i difusió de la cultura.


Autor: Redacció


#salt


#salt #espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...