Notícies més llegides



Esports


Ripoll

El Girona FC i el CF Ripoll jugaran dilluns un partit benèfic en favor de la inclusió social

Esports  -  31/08/2017  -  07:54

Els beneficis del partit aniran destinats als programes desenvolupats pel Consorci de Benestar Social del Ripollès, que treballa en la gestió i prestació de serveis socials a la comarca


Partit benèfic en favor de la inclusió social

Partit benèfic en favor de la inclusió social



El Girona FC i el CF Ripoll jugaran dilluns un partit benèfic en favor de la inclusió social, després dels recents atemptats que han colpit de forma indirecta la capital del Ripollès. El partit, una iniciativa del Girona FC sota l'organització de l'Ajuntament, es disputarà al camp municipal de Ripoll i començarà a les 6 de la tarda. Les entrades es vendran , a partir de les 9 del matí, del dijous 31 d'agost a la web oficial del Girona FC i a les oficines del club Gironí, a un preu únic de 10€. A Ripoll les entrades es podran adquirir a la piscina municipal i a l'Oficina de Turisme.

Els beneficis del partit aniran destinats als programes desenvolupats pel Consorci de Benestar Social del Ripollès, que treballa en la gestió i prestació de serveis socials a la comarca. Totes les persones que no puguin assistir al partit però vulguin col·laborar en la iniciativa podran fer-ho també a través del web oficial del club. A més, entraran en el sorteig de tres samarretes del primer equip (una de cada equipació), signades per la plantilla. El Girona FC sortejarà, també, entre tots els assistents al partit 5 entrades dobles per presenciar, en directe, a Montilivi, el partit Girona FC-Sevilla FC del 17 de setembre.

Delfí Geli, president del Girona, ha destacat la importància de l'esport com a vehicle d'integració social i ha mostrat el compromís del club en favor d'aquestes iniciatives que permeten "evidenciar els valors propis que la pràctica esportiva reverteix en el desenvolupament personal". Per a Jordi Munell, alcalde de Ripoll, la iniciativa del Girona remarca l'esport com a "eina de normalització que no fa diferències entre les persones, independentment del seu origen, creença o procedència".


Autor: Redacció


#ripoll #gironafc #cfripoll


#ripoll #gironafc #cfripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...