Notícies més llegides




Alt Empordà


Empuriabrava (Castelló d'Empúries)

The Original Blues Brothers Band tocaran aquest dimarts per celebrar els 50 anys d'Empuriabrava

Alt Empordà  -  21/08/2017  -  15:10

El concert començarà a les 10 de la nit amb la mítica banda i el clouran els empordanesos Superfluid


Borja Balsera/GN

Borja Balsera/GN



Alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell



Blues Brothers band Empuriabrava



Blues Brothers band




Han presentat el concert d'aquest dimarts a la discoteca Passarel·la


El mític grup estadounidenc de blues, soul i rock The Original Blues Brothers Band serà protagonista del concert de celebració dels 50 anys d'Empuriabrava. Aquest és un dels actes centrals de la celebració de la marina residencial. Tres dels músics de la banda –amb Lou Marini al capdavant– han fet una presentació prèvia del concert la discoteca Passarel·la d'Empuriabrava.

El concert –previst inicialment pel passat dissabte– es realitzarà el proper dimarts 22 d'agost a les 22h al Passeig Marítim d'Empuriabrava. L'alcalde de Castelló d'Empúries Salvi Güell s'ha mostrat satisfet d'haver pogut ajornar el concert per poder respectar els tres dies de dol oficial. Güell també ha remarcat que les mesures de seguretat seran les habituals, ja que incrementen la presència de la Guàrdia Urbana i posen tots els elements necessaris per garantir la seguretat de les persones.

Per la regidora delegada dels 50 anys, Roser Vitalla "Malauradament, els fets ocorreguts a Barcelona i Cambrils i el dol posterior decretat pel Govern al qual ens hem adherit, ha fet que pospossesim el concert dels 50 anys per demà dimarts. Tot així, el celebrarem i estem convençuts que vindrà molta gent"

En el concert la banda repassarà els clàssics de la seva discografia com "Going back to Miami" o "Everybody need somebody to love" entre altres. El músic de la banda original Lou Marini ha explicat que també faran cançons del nou disc que han enregistrat i que es presentarà el proper mes d'octubre. El membre fundador de The Original Blues Brothers ha destacat que "El concert serà especial per el que ha passat aquests dies a Barcelona. Però tocarem totes aquelles cançons que tot el món coneix, des dels joves als veterans com nosaltres. Volem fer una bona festa".

La formació actual conserva dos dels músics de la banda original: Steve Cropper i Lou Marini que s'encarreguen de rememorar aquelles cançons de la dècada dels 60. Les cançons mantenen presents els icònics líders Dan Aykroyd i John Belushi.

The Original Blues Brothers Band donaran el tret de sortida de la festa a les 10 de la nit i el concert el clouran la banda empordanesa Superfluid. L'esdeveniment serà gratuït i per a tot tipus de públic.


Autor: Borja Balsera/GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...