Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

La campanya 'Una setmana de vacances a Calonge - Sant Antoni' aconsegeuix més de 10.000 participants

Baix Empordà  -  25/07/2017  -  12:27

Calonge-Sant Antoni es promociona a través de Facebook i arriba a més de 260.000 usuaris


Campanya 'Una setmana de vacances a Calonge - Sant Antoni'

Campanya 'Una setmana de vacances a Calonge - Sant Antoni'




L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Calonge – Sant Antoni està aprofundint en la promoció del municipi a través de les xarxes socials. Amb aquesta finalitat es va engegar la campanya "Una setmana de vacances a Calonge – Sant Antoni", promoguda a través de Facebook, i que ha arribat als 10.000 participants. Aquesta promoció consistia en un sorteig per passar una setmana de vacances a Calonge – Sant Antoni per descobrir els principals atractius d'aquesta destinació. Durant una setmana, la família guanyadora va poder fer activitats com la sortida guiada per conèixer el litoral des del camí de ronda, una excursió a cavall entre les vinyes i la visita a diversos cellers del municipi, entre d'altres. El premi va ser atorgat per sorteig a la família Casadevall Vilar, que va poder gaudir d'una setmana de vacances amb els seus fills del dia 26 de juny al 2 de juliol.

La campanya a través de Facebook ha assolit xifres molt destacades, de manera que els anuncis per promocionar aquesta campanya han tingut un abast de 260.082 persones, i han generat un transit de 26.197 visites cap a la pàgina on les persones interessades es podien inscriure per participar. La campanya també ha obtingut un total de 2.859 reaccions, 386 comentaris i ha fet créixer en 742 el nombre de fans de la pàgina de Facebook de turisme del municipi. Aquesta iniciativa aprofundeix en l'estratègia de promoció en línia que impulsa l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Calonge – Sant Antoni i que té com a objectius principals promoure aquesta destinació turística i arribar a un públic que cada cop més utilitza les xarxes socials per buscar la seva destinació.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...