Notícies més llegides




Esports


Banyoles

David Castro: “A Banyoles es respira molt triatló i l’esportista se sent molt estimat”

Esports  -  21/07/2017  -  15:21

Castro i Routier formen part dels més de 2.700 triatletes que seran a Banyoles aquest cap de setmana per competir en un triatló de rècord


Aj.Banyoles

Aj.Banyoles




Els triatletes David Castro i Carol Routier, recent arribats de les sèries mundials d'Hamburg (Alemanya), han estat presents en la presentació aquest matí a Banyoles del cap de setmana de triatló que arrenca demà.

Quan fa una setmana que Castro és a Banyoles, on ha participat en un campus de triatló per a nens, el campió d'Europa sub23 ha manifestat que "a Banyoles es respira molt triatló i l'esportista se sent molt estimat". El triatleta afronta el cap de setmana a Banyoles amb moltes ganes i amb optimisme, ja que sempre que ha competit a la ciutat, ha aconseguit alguna medalla. Per la seva banda, la triatleta local Carol Routier afronta el triatló del cap de setmana "amb molta motivació il·lusió de poder competir a casa".

Castro i Routier formen part dels 2.700 triatletes que seran aquest cap de setmana a Banyoles per competir en tres competicions de triatló: el Campionat d'Espanya de triatló sprint i d'aquatló, el Campionat d'Europa per clubs i el Campionat de Catalunya aleví i infantil. Al costat de Castro i Routier també hi haurà altres noms destacats com Uxío Abuín i Antonio Serrat, en modalitat masculina de triatló, Anneke Jenkins i Cecília Santamaría, en la femenina de triatló i Francesc Godoy i Sara Bonilla en l'especialitat d'aquatló.

La complicitat de Banyoles amb el triatló

Durant la presentació d'aquest matí, el regidor d'esports de l'Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha manifestat la gran aposta i complicitat que la ciutat ha establert amb el triatló, en el setè any consecutiu que acull proves d'aquesta modalitat esportiva. El regidor ha subratllat les condicions naturals òptimes que presenta la ciutat per la pràctica del triatló i de l'esport en general i ha recordat la vessant participativa i de voluntaris de les proves. Congost ha volgut deixar clar que "sense els voluntaris i sense tota aquella gent que col·labora en el triatló i en les diferents competicions esportives seria impossible acollir aquest volum de proves".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...