Notícies més llegides




Alt Empordà


Figueres

La Tresoreria General de la Seguretat Social cedirà a Figueres 4 solars per fer aparcament públic gratuït

Alt Empordà  -  20/07/2017  -  10:56

La portaveu del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, destaca que "aquesta cessió és una mostra més del compromís del Partit Popular i del Govern d'Espanya amb els veïns i les veïnes de Figueres"


Solars per fer el nou  aparcament públic gratuït

Solars per fer el nou aparcament públic gratuït




La portaveu del Partit Popular Català a l'Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, ha anunciat avui que "la Tresoreria General de la Seguretat Social cedirà a l'Ajuntament de Figueres quatre solars situats al carrer Migdia cantonada amb el carrer Fortià, per tal de fer aparcament públic gratuït".

Olmedo ha explicat que "els solars tenen un total de 1.621 metres quadrats de superfície". "L'acord entre ambdues parts -Ajuntament i Tresoreria- ja està tancat, així que només està pendent la formalització de la signatura del conveni en les properes setmanes", ha avançat la portaveu Popular.

Tanmateix, la portaveu del PPC a l'Ajuntament ha assenyalat que "un cop es formalitzi la cessió, el consistori haurà d'encarregar-se de l'adequació dels solars per tal que en un futur pròxim puguin esdevenir aparcament públic gratuït, el que serà molt beneficiós per a tots els figuerencs".

Per tot plegat, Olmedo, que va ser qui va fer la proposta des del grup municipal del PPC de la localitat, ha destacat que "aquesta cessió és una mostra més del compromís del Partit Popular i del Govern d'Espanya amb els veïns i les veïnes de Figueres".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...