Notícies més llegides



Alt Empordà


Llançà

La 3a edició de la Travessia de la Verge del Carme de Llançà es consolida amb més de 250 participants

Alt Empordà  -  19/07/2017  -  10:05

El passat divendres 14 de juliol va tenir lloc la tercera edició de la travessia de la Verge del Carme organitzada pel club local llançanenc; Tintoreres Swimming Club amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llançà


3a edició de la Travessia de la Verge del Carme de Llançà

3a edició de la Travessia de la Verge del Carme de Llançà




El recorregut de la travessia era nedar de la Platja de Grifeu a la Platja del Port, un track de 1.200m i la participació va superar els 200 inscrits.

Com ve essent habitual en les darreres edicions, els participants varen gaudir de la tramuntana a favor, fet que provocar que es fes el rècord de la prova per part del reconegut nedador figuerenc Hector Ruiz fent un temps de 13 minuts i 54 segons.

La segona i tercera posició absoluta masculina va ser per en Marc Luque i Gerard Roure respectivament. Pel que fa a la categoria absoluta femenina, la guanyadora va ser la Marina Alvarez amb un temps de 17 minuts i 26 segons, seguida de la Marina Baraut i la Sandra Taboada.

També van ser premiats els tres primers i primeres sub 16 els quals van ser; Miquel Llinares, Mario Sarabia i Pere Anson en categoria masculina i, Núria Taboada seguida de Marina Anson i Emma Feliu en categoria femenina.

I finalment, es van reconèixer els primers locals tant en categoria masculina i femenina els quals van ser els germans Sergi i Joana Pagès.

Cal destacar també que l'organització va fer un merescut reconeixement al nedador veterà, Víctor Pallach que, amb 72 anys encara neda les travessies de la zona.

Aquest any, igual que l'anterior edició, es va mantenir el recorregut KIDS pensat pels més petits on van participar una trentena de nens i nenes.

L'organització valora molt positivament l'activitat, ja que s'han assolit els seus objectius que són fomentar una activitat familiar, divertida, de festa major i d'esport, on els valors competitius queden en segon terme.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...