Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès amplia l'oferta comercial amb la incorporació de General Óptica i JD Sports

+ Notícies  -  18/07/2017  -  12:11

El nou local del grup de cadenes d'òptica obrirà el proper dijous 20 de juliol i la nova botiga de la multinacional britànica líder en moda urbana entrarà en funcionament a l'octubre


Espai Gironès

Espai Gironès



Dues noves marques s'incorporaran a l'oferta comercial de l'Espai Gironès: General Óptica, que obrirà el seu nou local al Centre Comercial el proper dijous 20 de juliol en un espai de 209 m² situat a la planta principal; i JD Sports, que posarà en marxa la seva nova botiga a l'octubre en un espai de 331 m² situat també a la planta principal de l'Espai Gironès. Aquest serà el primer establiment que la multinacional britànica líder en moda urbana obrirà a les comarques gironines i el segon fora de l'àrea de Barcelona ( el primer el van obrir a Tarragona).

El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, s'ha mostrat molt satisfet per la incorporació d'aquestes dues marques "estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència com General Óptica i JD Sports que ens aporten un valor afegit i que permeten que el nostre Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants una àmplia i diversificada oferta".

Amb un recorregut de més de 60 anys d'experiència en la cura de la salut visual i auditiva, General Óptica compta amb la confiança de més de 5 milions de clients en els seus més de 270 centres a Espanya i Portugal. I la companyia britànica, una de les líders del mercat en urban style i venda multimarca, amb seu a la localitat de Bury, va ser fundada l'any 1981 i està present a nombrosos mercats europeus. Actualment JD Sports opera a Espanya amb una trentena d'establiments. Amb un nou concepte més modern del disseny de botiga JD Sports ha revolucionat el món del retail.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...