Notícies més llegides



Esports


Blanes

La II Nit de l'Esport de Blanes reconeix la tasca de 50 esportistes, equips, entitats i periodistes esportius

Esports  -  16/07/2017  -  20:29

Durant la festa de l'esport blanenc, que va aplegar més de 1.000 assistents, es va donar suport a la comissió del Consell de Joventut amb el desig que es pugui acabar fent l''Ensorra't'


Pastís Nit de l'Esport 2017 + Polítics/Aj.Blanes

Pastís Nit de l'Esport 2017 + Polítics/Aj.Blanes




La Ciutat Esportiva Blanes va allotjar aquest passat dissabte per segon any consecutiu la que ja es pot considerar la festa de l'esport blanenc per excel·lència, recuperada després d'una dècada que havia deixat de fer-se. Es tracta de la II Nit de l'Esport, que va congregar més de 1.000 persones –una quantitat de públic més elevada que l'any passat- a la pista verda del pavelló, vestit especialment de festa per a l'ocasió.

Al llarg de la vetllada es van lliurar sengles premis en forma de trofeu a més d'un centenar llarg de persones: 27 esportistes en la categoria d'individuals i un centenar d'atletes i jugadors d'equips i grups en competició triats per les mateixes entitats esportives del municipi en les dues modalitats en solitari i per equips. L'objectiu ha estat un any més agrair la tasca i els resultats aconseguits per les entitats esportistes blanenques durant la passada temporada, alhora que es gaudia d'una estona entretinguda i festiva.

L'acte el van encapçalar l'alcalde de Blanes accidental, Quim Torrecillas, acompanyat del regidor d'Esports, Joel Comas. També es van encarregar de lliurar els trofeus regidors i regidores del consistori en representació dels respectius grups polítics municipals. D'altra banda, es va convidar igualment perquè assistissin a la vetllada als exregidors d'Esports durant aquests anys a la Ciutat Esportiva, comptant amb la presència de Xavier Oms i Xavier Marcos.

Novament, l'expertesa i veterania dels periodistes blanenc de TV3 Rafel Bagot va ser l'ingredient imprescindible per encarregar-se de ser el mestre de cerimònies d'excepció que requereix la vetllada. Rafel Bagot va anar desvetllant els guardonats i guardonades de la II Nit de l'Esport mentre els aplaudiments del nombrós públic no paraven de multiplicar-se. Per la seva banda, l'atleta blanenc d'ultrafons Xavi Marina va estar venent i signant llibres de la seva primera incursió literària: 'Una vida llena de metas'.

Abans que arribés el moment de fer-se la fotografia de família de rigor –molt difícil d'aconseguir per la gran quantitat de premiats que calia aplegar-, l'alcalde accidental, el regidor d'Esports i els representants municipals van tallar el pastís que va cedir per a l'ocasió Pastisseria Marina. L'il·luminaven dues bengales en representació dels dos anys que ha complert enguany la recuperada Nit de l'Esport.

Reconeixements a Hiltbrand, Pujol i Sabaly, i premis especials

Al llarg de la vetllada també es van lliurar reconeixements especials a tres esportistes internacionals de Blanes. Al pilot de karting Pedro Hiltbrand, al nedador Guillem Pujol i al corredor Buba Sabaly. De tots tres, l'únic que va poder recollir el seu premi personalment va ser l'atleta senegalès Buba Sabaly, ja que tant Pujol com Hiltbrand són fora de Blanes, precisament perquè estan participant en sengles competicions. En nom del nedador, va recollir el trofeu el seu pare, Robert Pujol.

L'apartat de premis especials es va completar amb una destacada novetat, afegida enguany per primera vegada. Es va voler agrair el treball desenvolupat per quatre periodistes blanencs i del territori durant molts anys a través de diversos mitjans de comunicació: Enric López –conegut popularment com a 'Charlie'-, Albert Ros, Alfons Serrano i Pedro Hormigo.

Per motius de salut, Enric López no va poder assistir a la cerimònia, i està previst que se li pugui lliurar personalment quan s'hagi recuperat. D'altra banda, Alfons Serrano va sorprendre tota la concurrència recuperant una mostra del seu treball: una fotografia de grup de la primera nit de l'esport que es va celebrar a Blanes l'any 1973, quan s'organitzava en un format molt diferent del qual es fa ara.

Suport al Consell Local de Joventut i l'organització de l'"Ensorra't"

Al terme de la festa, la valoració va ser plenament positiva, a càrrec del regidor d'Esports Joel Comas: "L'any passat, quan ens vam plantejar recuperar aquesta festa amb el mateix format que fa 10 anys, ja va ser una gran ocasió. Ara, però, realment hem aconseguit superar-nos. No tan sols pels premis que hem repartit, sinó per l'acceptació que ha tingut arreu del món esportiu blanenc .

El regidor d'Esports també va voler agrair el suport tant de les entitats com de tot el personal de l'àrea que presideix per poder organitzar l'esdeveniment: "Em sento molt orgullós d'haver pogut tornar a comprovar que l'esperit esportiu continua ben viu tant entre els nostres esportistes com a les nostres entitats. Som una flama que hem d'ajudar entre tots que mai no s'apagui".

Suport al Consell Local de Joventut i al desig que es pugui fer l''Ensorra't'

L'alcalde accidental de Blanes, Quim Torrecillas, va recordar l'objectiu que la instal·lació on s'estava fent la festa, la Ciutat Esportiva, la faci servir la gent del municipi: "Perquè fer esport també és socialitzar-se, passar-s'ho bé, educar i créixer en un entorn sa". D'altra banda, tant l'alcalde accidental com Joel Comas –qui és també regidor de Joventut- van fer esment en els respectius discursos a la situació del Festival de Música Jove a la Platja, l''Ensorra't'.

El regidor d'Esports i Joventut va afegir-se al sentiment que es viu aquests dies a la població perquè el festival acabi fent-se amb total normalitat. Joel Comas va demanar un aplaudiment –que aviat es va convertir també en una ovació- per als tres dels representants del Consell Local de Joventut que van assistir a l'acte vestits amb la característica samarreta blava que identifica l'esdeveniment.

Per la seva banda Quim Torrecillas va reblar: "Des de l'Ajuntament de Blanes donem suport absolut a La gent de l''Ensorra't': estem al seu costat. Sentim admiració i respecte per la tasca que estan fent i ens sentim molt orgullosos dels joves de la nostra vila. Esperem que ho podrem gaudir del 21 al 25 de juliol". Les seves paraules també van quedar reblades per una ovació del gran nombre d'espectadors que omplia la pista.

Finalment el concert amb el grup 'Porto Bello Band' que havia de tancar la II Nit de l'Esport de Blanes no va ser possible oferir-lo, a causa d'una avaria que es va patir en l'equip d'àudio del grup convidat. En tot cas, l'animació va estar assegurada encara durant una bona estona molt després que s'havia tancat la cerimònia, ja que gran quantitat d'assistents van aprofitar per fer-se fotografies en els dos Photo Calls que es van habilitar en el recinte per immortalitzar l'esdeveniment.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...