Notícies més llegides




+ Notícies


L'Escala

La DO Empordà premia la distribuïdora Alregi per la seva aposta pels vins empordanesos

+ Notícies  -  14/07/2017  -  07:02

La companyia propietària de la cadena comercial Wine Palace ha rebut aquest vespre el Lledoner d'Or


Premi el Lledoner d'Or

Premi el Lledoner d'Or




La Denominació d'Origen Empordà ha reconegut avui la distribuïdora Alregi amb el premi Lledoner d'Or durant la seva festa anual, que s'ha celebrat aquesta nit al jaciment d'Empúries. El sector vinícola gironí ha volgut destacar així l'aposta decidida pel vi de l'Empordà de la distribuïdora, amb seu a Vilamalla i fundada l'any 1992.

Amb un quart de segle d'història a l'esquena, el grup empordanès és actualment un dels principals distribuïdors de vins, caves i licors de tot l'Estat i un referent comercial gràcies a la seva cadena de botigues, Wine Palace, que compta amb 32 establiments arreu de Catalunya.

La DO Empordà li ha volgut reconèixer la visibilitat que dóna als productes dels viticultors empordanesos, ja que des de la seva fundació, Wine Palace ha incorporat els vins de les denominacions d'origen de proximitat com una oferta destacada i diferencial de la seva àmplia gamma de vins nacionals i internacionals. Això permet acostar els productes de la DO Empordà a un gran nombre de consumidors.

Durant la festa anual de la DO Empordà, que ha reunit més d'un centenar de persones a les ruïnes d'Empúries, també s'ha entregat el Bacus Emporità, que es concedeix a una persona que ha destacat en la promoció dels vins empordanesos. Enguany ha recaigut en l'enòleg empordanès Eduard Puig Vayreda, un dels principals impulsors de la DO a mitjans dels 70.

En la vetllada també s'ha donat la benvinguda a dos nous cellers, el celler Pujol Gargol de Masarac i el Mas Anglada de Fonteta, i a cinc viticultors que en el darrer any s'han incorporat a la DO Empordà.


Autor: A.C/GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...