Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

Pedro Navarro porta a Girona el seu homenatge al geni Paco de Lucía

+ Notícies  -  13/07/2017  -  21:51

El guitarrista actuarà al Festival Internacional de Guitarra de Girona


Pedro Navarro

Pedro Navarro




El guitarrista de Nules (Castelló) Pedro Navarro oferirà divendres 21 de juliol a les 20h en la Casa de la Cultura de Girona el seu homenatge a Paco de Lucía, que ja va interpretar amb èxit a Nova York.

Fa poc més d'un any, l'intèrpret castellonenc recordava al mestre andalús mort el passat mes de febrer en un esdeveniment que va atreure fins a la Tercera avinguda de Manhattan al públic americà admirador del geni d'Algesires, que, amb les seves extraordinàries actuacions, va deixar un gran record als Estats Units. De fet, va aconseguir "un ple absolut en aforament, on els assistents van escoltar obres de Paco de Lucía, i altres obres pròpies del compositor de Nules", destaquen des de l'oficina del músic.

En aquella ocasió, Pedro Navarro va comptar amb el suport de l'Ambaixada a Washington, Spain-USA Foundation, el Consolat d'Espanya a Nova York i l'Institut Cervantes. Després d'aquesta actuació, el Festival Internacional de Guitarra de Gerona ha programat per al divendres 21 de juliol a les 20h en la Casa de la Cultura de Girona, assenyalen les mateixes fonts a través d'un comunicat.

La música de Pedro Navarro ha recorregut els cinc continents, passant per ciutats tan dispars com Nova York, Chicago, Kansas City, Albuquerque, Los Angeles, Sidney, Canberra, Roma, París, Estocolm, Dar es Salaam, Yaounde, Guayaquil, Madrid, Ottawa, Montreal, Calgary, Edmonton, Ille de Re, Sofia o Sozopol, entre d'altres.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...