Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

El Rotary Girona recull 50.125 euros pel Cancer Center, a la 1a Jornada benèfica Giroinfant

+ Notícies  -  23/06/2017  -  12:45

El Giroinfant, que va tenir lloc a l'Auditori de Girona, va engegar amb el concert del pianista cec, Ignasi Cambra, que va interpretar quatre impromptus de Schubert i quatre més de Chopin


Lluna de Paper Fotografia

Lluna de Paper Fotografia




Prop de 400 assistents van participar ahir al vespre a la 1a Jornada benèfica Giroinfant "Somnis de nens", organitzada pel Rotary Club Girona, que ha aconseguit reunir 50.125 euros per donar suport a la construcció del nou Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El projecte té el suport de la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i l'escola de negocis IESE. La xifra es va donar a conèixer al final de l'acte, després del concert a càrrec del pianista Ignasi Cambra i del sopar solidari. Per fer-ho possible, s'ha comptat amb el suport i col·laboració d'una setantena d'empreses d'arreu de Catalunya i també de persones que hi ha pres part a títol individual.

El president del Rotary Club Girona, Narcís Vidal; el responsable del Giroinfant 2017, Joaquim Bordoy; i el director gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu, Manuel de Castillo, van ser els encarregats de mostrar el taló amb el total de diners recollits. Tots tres van agrair la solidaritat de tots els col·laboradors que han fet possible la xifra i van assegurar que es farà tot el que es pugui perquè el càncer infantil es venci ben aviat. Està previst que el Giroinfant tingui continuïtat en el temps, sempre per un projecte que sigui pro infància.

El Giroinfant, que va tenir lloc a l'Auditori de Girona, va engegar amb el concert del pianista cec, Ignasi Cambra, que va interpretar quatre impromptus de Schubert i quatre més de Chopin. La interpretació va ser gravada i formarà part del nou disc que el pianista publicarà en breu. A continuació, va tenir lloc el sopar solidari que va estar amenitzat per la cantant Susana del Saz i va comptar amb un sorteig de diversos premis que van aportar les empreses col·laboradores. Es van sortejar obres d'art, joies, samarretes del Futbol Club Barcelona i del Girona FC, sopars i esmorzars i nits d'hotel, entre altres. El Giroinfant el van conduir l'actor Martí Peraferrer i la periodista Elisabet Carnicé.

50.125 euros pel Pediatric Cancer Center

Els 50.125 euros solidaris es destinaran íntegrament a la construcció del Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El nou espai sumarà a l'equipament 5.137m2 que permetran atendre 400 nous pacients cada any. El Pediatric Cancer Center té, entre els seus objectius, poder incrementar la curació del càncer infantil, aconseguir tractaments efectius pels càncers actualment incurables, disminuir les seqüeles de nens supervivents i disposar d'un centre obert que no discrimini per motius econòmics. El projecte compta amb el suport de la Fundació Leo Messi, l'escola de negocis IESE i la Fundació FC Barcelona. Serà a través d'aquesta última que el Rotary Girona farà arribar el seu fons.

Sobre el Rotary Club Girona

Rotary és una organització que, des del 1905, forma una aliança mundial amb la voluntat de donar un servei humanitari, fomentar l'aplicació de normes d'ètica en el treball i contribuir al desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món. Està formada per professionals, executius i empresaris de diverses professions i negocis.

Des de fa 30 anys, el Rotary Club Girona planifica i treballa per aconseguir els objectius que té marcats i per impulsar en cada un dels seus actes els valors rotaris que contribueixen en la millora de la vida social de moltes persones i a la comunitat mundial en si.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...