Notícies més llegides



+ Notícies


Palamós

L'Obra Social 'la Caixa' col·labora amb 5.800 euros per la compra de bicis adaptades per les vies verdes de Girona

+ Notícies  -  19/06/2017  -  15:52

L'Obra Social "la Caixa" col·labora per segon any consecutiu amb la millora del projecte d'accessibilitat a les vies verdes gironines


 vies verdes gironines

vies verdes gironines




El Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme de la Diputació de Girona, ha rebut avui una aportació de 5.800 euros de l'Obra Social de la Caixa per a la compra de noves bicicletes adaptades. Albert Gómez, president del Consorci de les Vies Verdes de Girona i vicepresident de la Diputació de Girona i Gemma Batlle, directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, han signat la col·laboració aquest migdia, en un acte a la ruta del Tren Petit, en el que han presentat les 2 bicis adaptades adquirides amb l'aportació del 2016.

Les noves bicis comprades són del model Excelleiretor, "hanbikes", que es pedalen amb les mans, destinades a persones amb problemes de mobilitat i/o usuàries de cadires de rodes. Aquest model és el més demanat per als usuaris amb discapacitat física, i molt adequat per al tipus de ruta, completament accessible. Tanmateix, l'aportació del 2017 es destinarà a la compra de tàndems i trikes amb reposacaps i reforç als reposapeus, que cobreixin uns segments de necessitats de ciclisme adaptat per a persones amb traumatismes cerebrals i hemiplegies i del segment dels discapacitats visuals.

En aquest sentit, el Consorci està treballant en un nou projecte per millorar l'accessibilitat de les vies verdes de Girona, pel que compta amb finançament dels Plans de Foment Territorial del Turisme, de la Generalitat de Catalunya, i projecta l'adquisició de més bicis adaptades de diferents models, i l'adequació d'alguns trams per a persones amb dificultats o discapacitats visuals abans de finals del 2018.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...