Notícies més llegides



Motor


Blanes

Blanes avança tres mesos la 5a Fira del Vehicle d'Ocasió per aprofitar l'inici del bon temps i el pont del 5 de juny

Motor  -  28/05/2017  -  14:39

La mostra es farà del 2 al 4 de juny, i ocuparà l'espai on s'ha instal·lat durant tots aquests anys: 14.000 m2 de l'esplanada del costat de l'aparcament gratuït del Centre/Pins


Fira del Vehicle d’Ocasió /Aj.Blanes

Fira del Vehicle d’Ocasió /Aj.Blanes




Blanes ja comença a escalfar motors de cara a la 5a Fira del Vehicle d'Ocasió, que tindrà lloc en aquesta localitat de la Costa Brava a partir de la tarda del proper divendres 2 de juny, així com durant tot el cap de setmana del 3 i 4 de juny. La principal novetat d'aquesta nova edició és el canvi de data respecte el què s'havia vingut fent fins ara.

En els quatre primers anys, s'havia organitzat durant la segona quinzena de setembre, un cop represa la rutina escolar i l'acabament de les vacances. Ara, però, s'ha decidit avançar perquè tingui lloc a principis d'estiu per aprofitar que l'inici del bon temps i la proximitat de les vacances també és un bon moment que propicia l'adquisició d'un vehicle, potser per emprendre un viatge d'esbarjo.

D'altra banda, un cop es va optar per aquest avançament, es va pensar que el millor cap de setmana podria ser aquest de primers de juny. Aquest proper cap de setmana esdevindrà en un pont per a molts ciutadans de Girona i Barcelona, atès que el dilluns 5 de juny serà festiu en diverses localitats de les dues demarcacions. Els registres de vendes d'aquestes darreres edicions indiquen que hi ha molts visitants que provenen d'aquest territori, a banda dels blanencs i blanenques, que tenen l'oportunitat de firar-se a casa seva.

La fira més gran que es fa en el territori entre Girona i Barcelona

De fet, aquesta darrera tendència és la que ha fet esdevenir la fira de Blanes com un clar referent plenament consolidat pràcticament des del primer any, quan va ser inaugurada pel llavors Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig. Organitzada per l'Ajuntament de Blanes a través de l'Àrea de Promoció de la Ciutat, la Fira del Vehicle d'Ocasió és la mostra més gran d'aquestes característiques que es fa actualment arreu de les comarques gironines.

L'espai firal ocuparà una superfície de 14.000 m2, i estarà situat com de costum a l'esplanada del costat de l'antic pavelló municipal d'esports, a cinc minuts del centre de la vila. Aquest emplaçament facilita al públic assistent que pugui acostar-se tot passejant fins al nucli comercial de Blanes després que han arribat fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar al seu voltant.

Això és perquè està situat sobre l'esplanada on hi ha l'aparcament gratuït que, sumat a les places que també hi ha al seu voltant, suma una capacitat total per a uns 1.000 vehicles. Al llarg de les quatre primeres edicions el nombre de visitants que ha registrat cada any s'ha mantingut en un bon nivell, si bé la major afluència de públic sol donar-se habitualment la tarda del dissabte i especialment durant tot el diumenge.

Més de 150 vehicles d'ocasió de totes les marques

El que també s'ha mantingut tots aquests anys és el volum de productes a la venda. En la línia d'aquestes darreres edicions, la fira inclourà una ampla i atractiva oferta, amb una concentració de més de 150 vehicles d'exposició que disposen de totes les garanties, amb qualitat mínima de quilòmetres zero o d'ocasió.

D'aquesta manera, es comptarà amb una representació de les principals empreses automobilístiques, amb 14 marques representades. Els visitants hi trobaran models de cotxes que inclouran els principals segments a tenir en compte, com ara SUV, hatchback, sedans, compactes, berlines, familiars, monovolums, vehicles comercials, híbrids, esportius, 4 x 4 i moltes altres.

En total, hi haurà la presència de 8 empreses concessionàries que tenen la seva seu a Blanes, així com en altres municipis de la seva àrea d'influència: Garatge Plana, Automoció i Serveis del Nordest, Lesseps Motor, Autobrava, Àngel Blanch, Maresmovil, Covesa i Autopodium. Totes elles avalen amb la seva experiència i trajectòria que tots els vehicles que s'exposaran tenen totes les garanties de qualitat.

Una fira amb al·licients per a tota la família

Un dels aspectes que es cuida especialment a la Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes és que tota la família pugui trobar-hi també un al·licient afegit. En aquest sentit, enguany hi haurà com a novetat una Ludoteca Infantil de 225 m2 amb 15 jocs tradicionals de format gegant. Així, hi haurà la possibilitat de practicar tir de punteria, dominó, el joc de 3 en ratlla, etc...

D'altra banda, per tercer any consecutiu, també hi haurà una zona destinada a la pràctica i conducció de karts a càrrec de Karting Club Blanes. Igual que ja s'ha fet aquests darrers anys, es tracta d'un circuit on la canalla pot començar a aprendre les primeres nocions de la conducció de manera segura i controlada. La 5a Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes es podrà visitar la tarda del divendres 2 de juny de 17 a 20 h, i durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge 3 i 4 de juny, a partir de les 10 del matí i fins a les 20 h del vespre.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...