Notícies més llegides





+ Notícies


Salt

Salt tanca un taller il·legal de desballestament de cotxes a les Deveses

+ Notícies  -  25/05/2017  -  20:41

S'hi van trobar vehicles, motos, mobiliari urbà, pneumàtics i ferralla, a més de peces d'automòbils


Taller il·legal de desballestament

Taller il·legal de desballestament




L'Ajuntament de Salt ha tancat un taller il·legal de desballestament de cotxes que treballava enmig de la natura, a les Deveses. El taller el van detectar a finals de març inspectors municipals, que en una de les visites que s'han intensificat a la zona durant aquest any, van comprovar com hi havia diversos vehicles abandonats en parcel·les del polígon 2 de les Deveses de Salt. Segons ha informat el consistori, s'hi van trobar cotxes, motos, garrafes d'oli, pneumàtics, mobiliari urbà, ferralla i peces de diversos vehicles.

La Policia Local i les àrees de Medi Ambient i Activitats van obrir una investigació i van comprovar que es tractava d'una activitat de desballestament il·legal que no constava a cap registre municipal d'activitats i que a més, s'estava produint en sòl rústic amb ús principal agrari que, pel Pla especial de les Deveses- Parc de les Terres i Aigües del Ter, té uns usos molt limitats.

Finalment, el 5 d'Abril l'Ajuntament saltenc va ordenar el cessament immediat de l'activitat de desballestament i va obrir un expedient de clausura. Posteriorment, s'hi han fet diverses inspeccions per certificar que l'ordre es complia i el 5 de maig es va validar la neteja de la zona i el cessament de l'activitat.

L'acció és fruit de l'increment del control a les Deveses de Salt dins el marc de protecció i millora de la zona, que ha fet que al llarg d'aquest any, amb la col·laboració amb la Comunitat de regants i l'Associació d'hortolans Salt-Girona, s'establissin dos controls d'accés al dia i s'intensifiqués la presència de la policia de proximitat en aquest paratge, que ara hi fa rondes matí i tarda.


Autor: A.C/GN






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...