Notícies més llegides





+ Notícies


Salt

Arrenca el projecte Singulars del sector de jardineria i forestal a Salt

+ Notícies  -  25/05/2017  -  12:07

La formació començarà el proper 9 de juny


Aj.Salt

Aj.Salt




Aquest matí s'ha fet a l'Auditori de la Coma Cros de Salt ja jornada informativa del projecte Singulars centrat en el sector de jardineria i forestal. "Fes el Salt a l'Ocupació, Forma't i crea cooperativa" és un projecte d'autoocupació associada que incentiva la creació de cooperatives, fomentant l'economia social i solidària al municipi de Salt que acaba de llançar l'Espai Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Salt.

Després de la benvinguda del regidor d'Acció Social i Habitatge, Ferran Burch, la sessió informativa, ha comptat amb la presentació del projecte a càrrec de Maria Marcó de l'Espai Municipal d'Ocupació de Salt i Anaïs Pascual, Idaira, empresa d'inserció. Els assistents han rebut també informació sobre el món cooperatiu de Maite Esteva de l'Ateneu Cooperatiu de les Terrers Gironines i han escoltat un exemple d'èxit de l'experiència de Marc Gafarrella de la Cooperativa Forestal Bosquerols.

El projecte s'emmarca dins del pla estratègic de promoció econòmica que busca des de diferents alternatives la formació, orientació i ocupació dels Saltencs. En aquesta primera edició es tracta d'un projecte de formació activa i professionalitzadora en el sector de la Jardineria i Forestal.

En finalitzar la formació, els participants rebran acompanyament per elaborar el pla d'empresa que garanteixi la viabilitat dels projectes cooperatius. Aquests projectes rebran suport tècnic per la creació de cooperatives de treball, donant cobertura a les necessitats d'activitat econòmica detectades al municipi de Salt i a la seva àrea d'influència.

La formació tècnica anirà a càrrec de la cooperativa Idària, empresa d'inserció, SCCL. En el projecte hi col·laboren l'Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines, SECOT Girona,?


Autor: Redacció






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...