Notícies més llegides





Alt Empordà


Figueres

Set detinguts en tres dies per tràfic de drogues a Figueres

Alt Empordà  -  25/05/2017  -  11:39

En tres actuacions diferents es van localitzar 21 quilograms d'haixix, 13,5 quilograms de marihuana i 3,90 grams de cocaïna


Mossos

Mossos




Els Mossos d'Esquadra van detenir els dies 21, 22 i 23 de maig un total de set persones, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública.

El dia 21 de maig a la carretera N-IIa, al terme municipal de Figueres, cap a dos quarts de vuit del vespre, una dotació de paisà va detectar un turisme que sortia de la ciutat en sentit França i desprenia una forta olor de marihuana. Els agents van posar les senyals acústiques i lluminoses per tal d'indicar al conductor que s'aturés, però aquest va accelerar i va començar a conduir temeràriament per la via.

Els mossos van veure com el conductor maniobrava bruscament i els envestia. Després de la topada, el turisme va intentar fugir, però en aquell moment una altra dotació policial va arribar al lloc i els va barrar el pas.

Tot i això, el turisme va avançar i també va envestir el segon cotxe dels mossos, però no va poder continuar. Els agents van identificar les dues persones que viatjaven dins el vehicle i les van detenir com a presumptes autores d'un delicte d'atemptat contra els agents i conducció temerària. Al vehicle transportaven 3.528 grams de marihuana, 3,90 grams de cocaïna i una peça d'haixix d'1,60 grams. També van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues.

Els dos detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 22 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el qual els va deixar en llibertat.

L'endemà, 22 de maig, agents de la comissaria de Figueres juntament amb agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Figueres, i efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió de Girona, van detenir tres homes de 23, 24 i 25 anys, veïns de Servian i Beziers (França), de nacionalitat francesa, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Cap a dos quarts de set del vespre del mateix dia 22, una patrulla va aturar dos cotxes, amb matrícula francesa, en un control de pas a l'autopista AP-7. Els vehicles anaven junts i transportaven uns 10 kg de cabdells de marihuana. També portaven 2.850 euros en efectiu. Els tres ocupants van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 24 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Finalment, el dia 23 a la tarda hi va haver el tercer fet a Figueres. Mossos de la comissaria de Figueres van detenir dos homes de 43 i 32 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte contra salut pública.

Cap a les sis de la tarda del mateix dia, els mossos van detectar dues persones amb actitud vigilant que es dirigien cap a un pàrquing a recollir una furgoneta. Els agents van identificar-los i dins del cotxe hi van trobar 21 kg d'haixix en paquets de 500 grams, motiu pel qual van quedar detinguts.

Els detinguts, que no tenen antecedents, passaran pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.


Autor: Redacció






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...