Notícies més llegides




Esports


Girona

Més de 40 cursos d'activitats aquàtiques i fisicoesportives aquest estiu a Girona

Esports  -  25/05/2017  -  11:31

Les inscripcions per a participar-hi estan obertes en les propostes amb places lliures





L'Ajuntament de Girona ofereix aquest estiu un total de 45 cursos d'activitats aquàtiques i fisicoesportives per a totes les edats. Aquests cursos es podran fer els mesos de juny, juliol i setembre a les instal·lacions esportives municipals.

Es portaran a terme cursos de pilates, ioga, aerotò, zumba i, com a novetat, HIIT i treball funcional pel que fa a activitats fisicoesportives. Pel que fa a les activitats aquàtiques s'ofereixen cursos per a nadons de 6 a 36 mesos, cursets de familiarització al medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys, l'escoleta aquàtica per a nens i nenes de 6 a 10 anys, l'escola aquàtica per a joves d'11 a 17 anys, curset de perfeccionament i aquafitness per a adults, hidrogimnàstica per a la gent gran (amb nous horaris), i activitat aquàtica prepart (per a embarassades).

Com a propostes familiars cal destacar l'activitat aquàtica per a nadons, en què les sessions es porten a terme conjuntament amb el nadó, el pare i la mare amb l'objectiu d'intensificar la comunicació afectiva, i el curset de familiarització amb el medi aquàtic per a infants de 3 anys amb un acompanyant que podrà experimentar i viure tot el procés d'aprenentatge de l'infant.

Les inscripcions per participar-hi es poden fer forma directa en les activitats amb places lliures trucant al Servei Municipal d'Esports (972 226 136) i/o a les piscines municipals de Palau (972 222 155 i Sta. Eugènia – Can Gibert del Pla (972 237 306).


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...