Notícies més llegides





+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès organitza un original concurs de coreografies en el marc del dotzè aniversari

+ Notícies  -  23/05/2017  -  10:33

La campanya 'Tu ets l'estrella' es du a terme fins al 3 de juny amb un ampli programa d'activitats, amb concursos, premis i sorpreses


Espai Gironès

Espai Gironès




L'Espai Gironès ha organitzat en el marc del seu dotzè aniversari un original concurs de coreografies que es durà a terme el proper dissabte 27 de maig a les instal.lacions del Centre Comercial de les 16h a les 20h. S'hi pot participar de forma individual o en grup amb un màxim de quatre persones i les inscripcions s'han de fer a través del correu electrònic musical@12aniversarieg.com ; el guanyador del concurs s'endurà un curs de ball. A més, el proper divendres i dissabte hi haurà a l'Espai masterclass per aprendre a ballar.

La campanya de celebració del dotzè aniversari de l'Espai Gironès, que té per lema Tu ets l'estrella, està tenint una gran afluència de públic. El Centre Comercial ha volgut que el cinema sigui el fil conductor de l'ampli programa d'activitats, amb concursos, premis i sorpreses, que s'ha organitzat aquest mes per a la celebració i que el visitant en sigui el protagonista per tal de retornar-li la confiança que ell diposita en l'Espai Gironès. A més, fins el 31 de maig es podrà participar en el sorteig d'un premi que inclou Un Total Look ( una sessió de maquillatge, perruqueria, vestuari i accessoris) i dotze entrades per als Odeon Multicines de l'Espai. Per poder optar-hi caldrà presentar un tiquet d'un mínim de 30 euros de compres fetes al Centre Comercial de dilluns a dijous. El sorteig es farà el 2 de juny.

Aquest passat divendres i dissabte els participants que han presentat un tiquet de compra de 20 euros han pogut fer-se una foto interpretant un petó de pel•lícula amb el cartell d'una cinta romàntica de fons i la persona que pugi la seva foto a instagram i aconsegueixi més likes guanyarà una estada al balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm. Per als més petits el dissabte es va programar un taller de cartes d'amor amb Scrapbooking que també va tenir una gran afluència de públic.

Activitats fins el 3 de juny
Les activitats amb motiu del dotzè aniversari van començar el 12 de maig i es clouran el 2 i el 3 de juny . Aquests dos dies els participants hauran d'anar disfressats d'astronauta i se'ls gravarà en vídeo. En aquesta ocasió la persona que pugi el seu vídeo a instagram i obtingui més likes s'endurà una targeta regal per valor de 100 euros per fer compres a la botiga de Fnac de l'Espai.

En el marc de la campanya l'Espai Gironès ha regalat fins al moment un vol al Túnel de Vent d'Empuriabrava al guanyador de les activitats que es van dur a terme el 12 i 13 de maig. En aquesta ocasió els participants havien d'anar disfressats d'Indiana Jones i se'ls gravava un vídeo. També s'han repartit premis entre les participants que han completat els fragments d'un mapa del tresor.


Autor: Redacció






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...