Notícies més llegides





Pla de l'Estany


Banyoles

L'Ajuntament de Banyoles valora positivament el Gartstròmia i la 40a edició de l'Exposició de flors

Pla de l'Estany  -  22/05/2017  -  16:20

Hi ha hagut menys degustacions però els firaires han venut més productes autòctons, i ha augmentat la participació als tallers infantils


 Gartstròmia i la 40a edició de l'Exposició de flors

Gartstròmia i la 40a edició de l'Exposició de flors




Aquest cap de setmana dies 19, 20 i 21 de maig del 2017 Banyoles s'ha omplert de flors, gastronomia i art amb la 4a edició del Gartstròmia i la 40a edició de l'Exposició de flors. S'han realitzat més de 30 activitats al centre de Banyoles relacionades amb les dues fires. Les fires han estat organitzades per l'Ajuntament de Banyoles amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany, Xocolates Torras, Cultura Banyoles, Joventuts Musicals, Fundació Lluís Coromina, Farinera Coromina, Xocolates Amatller, El Rebost de l'Empordanet, La Teteria del Barri Vell i Ràdio Banyoles.

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles, Joana Vilà, ha manifestat que "l'any passat es van vendre 9.000 tiquets del Gartstròmia i enguany se n'han venut uns 5.700, amb un descens d'un terç. Hi ha hagut menys degustacions però els firaires han venut més productes autòctons que l'any passat i estan satisfets. En general hi ha hagut menys gent que l'any passat, ja que coincidia amb la Festa Major de Porqueres i el Temps de Flors de Girona".

Vilà ha explicat que "els restaurants dels menús gastronòmics estaven tots plens de gent igual que els bars de la plaça Major. Hi ha hagut uns 260 nens que han participat als tallers infantils, i s'ha doblat l'assistència dels tallers infantils respecte a l'any anterior. El nou format més obert, sense cadires i gratuït, ha contribuït a augmentar una mitjana de 40 persones per taller".


Autor: Redacció






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...