Notícies més llegides



+ Notícies


Cassà de la Selva

Cassà atorga onze subvencions a particulars i empreses per la rehabilitació de façanes i locals comercials

+ Notícies  -  19/05/2017  -  17:01

Per l'any 2017 l'import de la convocatòria d'aquestes subvencions ha augmentat i ha passat de 15.000 a 30.000 € per a la millora d'edificis i façanes i de 7.500 a 15.000 € per a la modernització de locals comercials


Cassà de la Selva

Cassà de la Selva




L'Ajuntament de Cassà ha atorgat set subvencions a veïns que han rehabilitat una façana i/o un edifici al terme municipal i quatre subvencions a empreses que han modernitzat el seu local comercial.

En total s'han atorgat 3.280 € en matèria de rehabilitació d'edificis i façanes i 6.730 € per a la modernització de locals comercials. En tots els casos els sol·licitants han pogut percebre el 100% de l'import màxim subvencionable.

L'actual equip de govern ha augmentat consecutivament l'any 2016 i 2017 l'import de les subvencions per la rehabilitació de façanes i locals comercials.

El consistori valora molt positivament els resultats, ja que tots els sol·licitants han pogut rebre l'import màxim de subvenció gràcies a l'increment de la dotació pressupostària de les subvencions i espera que amb l'increment de la dotació econòmica i la difusió de les ajudes, el nombre d'actuacions, ciutadans i empreses subvencionades sigui major en la propera convocatòria.

La subvenció per modernitzar locals comercials passa de 7.500 a 15.000 €

L'any passat va ser el primer cop que el consistori va aprovar la partida de 7.500 € en concepte de subvencions per modernitzar locals comercials amb l'objectiu de fomentar el comerç local. Enguany la subvenció per aquest mateix concepte s'ha augmentat fins a 15.000 €. Els interessats l'han de sol·licitar en el moment de tramitar la llicència d'obres i la quantitat rebuda varia en funció de totes les persones sol·licitants que hagin finalitzat les actuacions l'any 2017.

La subvenció per rehabilitar edificis i/o façanes passa de 15.000 a 30.000 €

Referent a la subvenció de rehabilitació i millora d'edificis i façanes en el terme municipal de Cassà, l'any 2016 ja es va ampliar la partida de 1.000 € a 15.000 €. Enguany ha augmentat fins a 30.000 € amb la finalitat de donar-la a conèixer i motivar a la ciutadania a arreglar les seves propietats i entre tots els ciutadans i amb l'ajuda de l'administració embellir el poble de Cassà. Els interessats també han de sol·licitar la subvenció en el moment de tramitar la llicència d'obres i la quantitat rebuda es determinarà a finals d'any un cop es coneixen totes les sol·licituds, entre les actuacions finalitzades l'any 2017 i s'atorguen les ajudes entre els ciutadans que l'han sol·licitat.

Els interessats poden trobar tota la informació al web www.cassa.cat/subvencions o adreçant-se als serveis tècnics de l'Ajuntament de Cassà de la Selva.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...