Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

CaixaBank incrementa un 26% el finançament a clients particulars de Girona durant el primer trimestre del 2017

+ Notícies  -  17/05/2017  -  18:56

Els crèdits al consum creixen un 54% mentre que la contractació de préstecs hipotecaris s'incrementa en un 9%


Caixabank

Caixabank




CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de la província de Girona per valor de 87,3 milions d'euros durant el primer trimestre del 2017. Els 87,3 milions d'inversió creditícia representen un increment del 26% respecte al mateix període de l'any anterior.

L'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs al consum. De gener a març d'aquest 2017 s'han formalitzat noves operacions per valor de 39,5 milions d'euros a la província de Girona, xifra un 54% superior a les operacions tancades al mateix període del 2016.

Destaca també l'evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que de gener a març del 2017 han crescut 4 milions d'euros a Girona (s'han formalitzat noves operacions per valor de 47,8 milions d'euros), el que representa un augment del 9% respecte al primer trimestre del 2016.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que "les xifres confirmen la recuperació de l'economia". Masana es mostra esperançat en què "es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a les comarques gironines".

Una àmplia xarxa de punts d'atenció a Girona

CaixaBank, entitat líder a l'Estat amb una quota de penetració de particulars del 29,5%, disposa a la província de Girona de més de 501.000 clients particulars, als quals dóna servei des d'una xarxa de 147 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Girona es completa amb un centre de Banca Privada i tres centres d'empreses.

A més, CaixaBank disposa a la província de Girona de dues oficines A i cinc oficines Store: A Santa Clara, ubicada a Girona, A Plaça de la Palmera, ubicada a Figueres, Store Blanes, Store Banyoles, Store Olot, Store Puigcerdà i Store Palamós. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món de comerç retail, tot millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...