Notícies més llegides



La Selva


Vidreres

Vidreres acollirà novament l'elecció de l'hereu i la pubilla de la comarca de la Selva

La Selva  -  16/05/2017  -  15:24

Totes les pubilles i hereus de les poblacions selvatanes poden participar en aquest certamen, en què realitzaran una prova escrita i també una entrevista personal


Pubilla i hereu

Pubilla i hereu




La població de Vidreres acollirà el proper diumenge 28 de maig la cinquena edició de l'elecció de l'hereu i la pubilla de la comarca. Aquest acte, convocat pel Consell Comarcal de la Selva, arribarà a la seva cinquena edició totalment consolidat i amb la representació de la majoria d'hereus i pubilles dels pobles de la comarca.

Enguany, les activitats s'iniciaran el dia abans, el dissabte 27 de maig, a les deu del matí amb la convocatòria de tots els candidats i candidates a pubilla i hereu 2017 a Can Xiberta, on se'ls explicarà quin serà el funcionament de les proves orals i escrites. Un cop s'hagin fet les corresponents explicacions, tots els candidats iniciaran la prova escrita de cultura general i també realitzaran una altra prova escrita. Un cop finalitzin les proves, els candidats passaran una entrevista individual amb el jurat per conèixer-los.

Pel que fa a l'acte de pubillatge, que s'emmarca dins la Festa de les Flors d'aquesta població, que se celebrarà durant tot el cap de setmana, la proclamació es realitzarà el diumenge 28 de maig. Els actes s'iniciaran a les deu del matí, amb la trobada de tots els hereus i pubilles representants de les poblacions de tot Catalunya al Centre Cívic de Vidreres, on es realitzaran les confirmacions. Seguidament es farà una cercavila pels carrers de la vila de Vidreres per visitar l'exposició de les flors i un concert a càrrec de Big Ban. Un cop finalitzi el concert, els responsables d'aquest certamen donaran a conèixer qui es proclama Hereu i Pubilla la comarca de la Selva 2017. L'acte es farà a Can Xiberta (c/ Orient al costat de la biblioteca). Un cop finalitzi l'acte hi haurà un dinar popular al Casino La Unió.



Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...