Notícies més llegides



La Selva


Blanes

S'incorporen cinc agents interins a la Policia Local de Blanes per treballar fins a l'octubre

La Selva  -  16/05/2017  -  14:27

Durant aquests dies han fet un curs de formació a les dependències del cos de seguretat local, i començaran a treballar aquesta setmana


Policia Interins/Aj.Blanes

Policia Interins/Aj.Blanes




Un total de cinc agents interins han rebut les credencials per iniciar la seva nova tasca a la Policia Local de Blanes. L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, els ha rebut al despatx d'alcaldia, donant-los la benvinguda i desitjant-los molta sort en aquesta tasca. Acompanyava a l'alcalde l'inspector en cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia, així com el secretari de la corporació local, Joan Solà, i el cap tècnic de Recursos Humans, Rafa González.

Miquel Lupiáñez ha encoratjat els cinc nous agents a complir amb el seu treball, sense oblidar que el seu principal objectiu ha de ser estar al costat de la ciutadania, ajudar-los en el qual puguin necessitar. En aquest sentit, l'alcalde també els ha animat a treure el màxim rendiment d'aquesta experiència que repercutirà en la seva formació professional i personal, així com de cara a la seva carrera laboral.

Els cinc agents interins han realitzat aquests dies un curs de formació de 40 hores que se'ls ha impartit a les dependències de la Policia Local de Blanes. Un cop enllestida, està previst que durant aquesta setmana s'incorporin a la feina i comencin a treballar en les tasques assignades.

Les seves funcions seran de reforç del Servei de Vigilància de la zona de la platja i la façana marítima, així com tasques de regulació de trànsit, control del compliment de les ordenances municipals i d'estacionament de vehicles. El seu àmbit d'actuació es circumscriu al centre de la vila, així com a les tres principals zones de bany i platges de Blanes: Cala Bona, Blanes Centre i S'Abanell.

El seu període de treball a la Policia Local de Blanes finalitzarà a l'octubre, ja que el seu contracte no pot ser superior als sis mesos al contemplar-se així en la legislació vigent pel que fa a les administracions locals. Inicialment es va fer la selecció d'un total de sis agents, però un d'ells va renunciar de mutu propi a la seva plaça. Al no haver quedat cap altre aspirant que hagués superat les proves, s'ha hagut de reduir la incorporació a cinc efectius.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...