Notícies més llegides




Catalunya


Catalunya

La cara menys coneguda de Llach: terratinent i gran empresari

Catalunya  -  28/04/2017  -  15:50

El cantautor i diputat de Junts pel Sí és un dels polítics amb més patrimoni del Parlament


Lluís Llach

Lluís Llach




Les sonades declaracions del diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, amenaçant que els funcionaris que no compleixin les lleis de desconnexió de Catalunya "seran sancionats" i "patiran" han situat de nou el cantant al centre de la diana aquesta setmana. Des de la seva entrada en política, però, Llach ha estat una figura controvertida criticada pel seu baix perfil tècnic i un alt patrimoni.

Les mancances del discurs polític de Llach van quedar al descobert ja durant la campanya electoral, sobretot en un debat a TV3, però el que va aixecar més polseguera va ser la seva declaració de béns, publicada a la web del Parlament de Catalunya, que el va situar com un dels diputats més adinerats de l'hemicicle amb un patrimoni valorat en 1,3 milions d'euros, tot i que inicialment per un error el portal de la Cambra n'hi atribuïa 9,8.

Llach, que viu entre Porrera, Parlavà i el Senegal, va declarar un patrimoni propi d'un terratinent, un gran empresari amb tres cases en propietat, dues finques rústiques, un local i altres immobles urbans per un valor total de 569.375,62 euros, als quals s'hi han d'afegir 136.000 euros en comptes i dipòsits, participacions en societats per valor de 594.744,5 euros i 85.200 euros en accions i fons d'inversió, a més d'un veler Nordwind d'11 metres d'eslora. També va declarar un deute que puja a 180.000 euros.

Com a empresari, el cantautor empordanès és cofundador del Celler Vall Llach, negoci que fa servir sense problemes el castellà -es pot comprovar al seu web- i té punts de distribució arreu de l'Estat i en altres països.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...