Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

Comencen les obres per instal·lar un ascensor a Serveis Socials de Calonge - Sant Antoni

Baix Empordà  -  27/04/2017  -  12:50

El projecte d'instal·lació de l'ascensor està valorat en 77.321,66 €, i suposarà una millora important en la funcionalitat de l'edifici conegut com a Cal Panyero, situat al centre històric de Calonge


obres per instal·lar un ascensor

obres per instal·lar un ascensor




Amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat de l'edifici que acull els Serveis Socials del municipi l'Ajuntament de Calonge impulsa les obres d'instal·lació d'un ascensor en aquest equipament municipal. Aquest projecte, que s'ha començat a executar recentment, ha suposat el trasllat temporal de les dependències dels Serveis Socials, que mentre durin les obres estaran ubicades a l'edifici central de l'Ajuntament, a la plaça de la Concòrdia.

El projecte d'instal·lació de l'ascensor està valorat en 77.321,66 €, i suposarà una millora important en la funcionalitat de l'edifici conegut com a Cal Panyero, situat al centre històric de Calonge, a la cantonada entre els carrers Major i Sant Joan o de l'Educació. L'actuació que s'està desenvolupant consisteix en la col·locació d'un ascensor en el forat de l'escala que comunica la planta baixa amb les tres plantes de l'edifici. Per poder instal·lar aquest ascensor ara s'està treballant a eixamplar el forat d'escala, de manera que es retallarà 10 centímetres de la llosa d'escala per encabir-hi aquesta nova instal·lació. L'ascensor estarà forrat amb planxa metàl·lica, i per poder-lo instal·lar el projecte també preveu desmuntar el sostre de la caixa d'escala, excavar el fossat d'ascensor i reforçar la potència del quadre elèctric per alimentar-lo, i també s'instal·larà una línia de telèfon dins de l'ascensor.

El projecte s'executa per donar accessibilitat a les tres plantes superiors de l'edifici, a l'hora que es manté la comunicació de les diferents plantes amb l'escala, que tindrà una amplada d'un metre.

El termini d'execució previst és de 4 mesos.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...