Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva aprova totes les propostes del ple

La Selva  -  28/03/2017  -  21:09

Aquesta tarda s'ha donat llum verda als serveis de menjador i transport escolar de l'ens comarcal per al curs 2017-2018


Ple Consell Comarcal

Ple Consell Comarcal



Maria Àngela Cuatrecasas





La sessió plenària celebrada avui a Santa Coloma de Farners ha servit per tirar endavant una sèrie de mesures -totes elles sense cap vot en contra- que afectaran el conjunt de la comarca de la Selva. Una de les propostes d'acord més destacades és la que suposa l'aprovació de l'expedient de contractació del servei de transport escolar. "Es fa un nou concurs de transport amb el qual es vol apostar per un servei de qualitat. A l'hora de valorar les propostes, tindrem en compte factors com la capacitat de resposta en cas d'incidents, la sostenibilitat ambiental, el manteniment dels llocs de treball de les persones que ja treballen oferint aquest servei, i evidentment, el criteri més important és la seguretat dels alumnes", ha explicat la consellera d'Ensenyament de l'ens comarcal, Maria Àngela Cuatrecasas. En aquest sentit, Cuatrecasas també ha assegurat que hi haurà un estalvi del 3%, i que la durada del contracte serà de dos anys amb la possibilitat de prorrogar-lo dos anys més. Aquesta mesura -que també inclou un geolocalitzador per saber on es troba el bus en cada moment- ha estat aprovada pel ple del Consell Comarcal de la Selva amb 19 vots favorables i 13 abstencions.

Al llarg de la sessió plenària, el president de l'ens comarcal ha anat comentant els punts de l'ordre del dia. "Tots els programes de formació estan funcionant. De fet, 21 de les 25 persones que van trobar la feina encara la conserven. Està clar que des del Consell estem treballant per generar llocs de treball entre els més joves", ha comentat Salvador Balliu. Una altra de les propostes d'acord aprovades avui a la capital de la Selva té a veure amb la supressió dels beneficis fiscals en l'impost sobre béns immobles (IBI) de les concessionàries d'autopistes. "Amb aquesta mesura volem ajudar als nostres ajuntaments. Ens hem reunit amb molts dels alcaldes afectats i pensem que es tracta d'una bona notícia pel conjunt de la comarca", ha explicat Balliu. Aquesta proposta d'acord ha rebut el vistiplau dels 32 consellers de la Selva. Finalment, també cal destacar l'aprovació d'altres mesures com les ajudes individuals de menjador escolar i del transport escolar col·lectiu aplicable a partir del curs vinent.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...