Notícies més llegides



Motor


Palamós

L'Ajuntament de Palamós i l'organització del Rally Costa Brava Històric signen el conveni de col·laboració

Motor  -  28/03/2017  -  12:37

Palamós acollirà, entre altres, les verificacions, el parc tancat, el pòdium de sortida, un tram espectacle, els actes de lliurament de premis, a banda de tenir centralitzat permanentment a la vila l’oficina de direcció de la cursa i l’allotjament de tots els equips participants


Acord Aj.Palamós

Acord Aj.Palamós




L'Ajuntament de Palamós va acollir ahir dilluns (27/03/17), l'acte de signatura del conveni de col·laboració establert entre el municipi i l'organització del Rally Costa Brava Històric per a la realització d'aquesta prestigiosa prova automobilística, puntuable pel campionat europeu d'aquesta especialitat.

L'acte de signatura va tenir lloc ahir dilluns a l'Ajuntament amb la presència de l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, i del president del Club RallyClassics, Àlex Romaní; acompanyats del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Emili Colls. Aquest acord permet la col·laboració entre l'administració municipal i l'organització del ral·li aportant els permisos, infraestructures i suport logístic que permetrà la realització de l'edició 2017.

La XIV edició del Rally Costa Brava Històric tindrà lloc del 20 al 23 d'abril a Palamós, que acollirà, entre altres, les verificacions, el parc tancat, el pòdium de sortida, un tram espectacle, els actes de lliurament de premis, a banda de tenir centralitzat permanentment a la vila l'oficina de direcció de la cursa i l'allotjament de tots els equips participants.

El passat mes de novembre l'organització va obrir el període d'inscripcions dels equips i actualment ja són més de 80 els equips inscrits dels quals més d'una vintena són estrangers. Des de Palamós sortiran les dues etapes del ral·li, amb prop de 1.000 km de recorregut repartit en 6 seccions per carreteres de Girona i Barcelona. El lliurament de premis del Rally Costa Brava Històric tindrà lloc a les 11h del diumenge 23 d'abril, per la qual cosa el final de festa d'aquesta prova coincidirà amb la jornada de Sant Jordi.

Cal destacar que l'organització d'aquesta competició ja ha previst que Palamós sigui la seu durant els propers tres anys d'aquest ral·li que encapçala les proves de regularitat per a vehicles clàssics del país.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...