Notícies més llegides




Política


L'Hospitalet de Llobregat

Mariano Rajoy apel·la al diàleg i al sentit comú dels governants

Política  -  26/03/2017  -  20:51

Ara toca seguir ocupant-nos del que veritat importa a la gent”, ha afirmat el president del govern espanyol


14è Congrés del Partit Popular Català

14è Congrés del Partit Popular Català




En la clausura del 14è Congrés del Partit Popular Català (PPC) celebrat avui a L'Hospitalet de Llobregat, Mariano Rajoy ha deixat clar que està disposat a dialogar sempre i quan es respecti el marc legal. "Saltar-se les lleis és antidemocràtic, genera descrèdit i no és propi d'un dirigent responsable", ha assegurat un Rajoy que aquesta setmana ja havia visitat Catalunya. Durant la seva intervenció, el líder dels populars ha volgut agrair la feina feta per Alícia Sánchez-Camacho i el seu número dos, Jordi Cornet. I evidentment Rajoy també ha felicitat al nou president del PPC, Xavier García Albiol, que ahir va ser escollit amb un 92'9% dels vots. Després de valorar molt positivament la tasca realitzada pels populars a Catalunya, Mariano Rajoy ha esmentat els cinc grans reptes: "seguir junts, que es compleixin les lleis, que les institucions estiguin al servei de tots els catalans, reconstruir la cohesió interna i buscar un nou esperit de concòrdia".

Acabat d'arribar de la cimera de presidents celebrada a Roma pel 60è aniversari de la Unió Europea, el president del govern espanyol ha demanat que ara és el moment d'estar al costat de la gent. "No té sentit estar en una situació permanent d'enfrontament, retrets i victimisme", ha afegit Rajoy enmig dels aplaudiments dels assistents congregats a L'Hospitalet de Llobregat. El discurs de Mariano Rajoy no només s'ha centrat en el procés separatista, sinó que també ha servit per enviar un missatge d'optimisme sobretot en matèria econòmica. "El gran objectiu pels pròxims anys és el creixement econòmic i la creació de llocs de treball", ha assenyalat el líder del PP. En aquest sentit, Rajoy també ha declarat que no es pot donar marxa enrere en les reformes que tants bons resultats han donat, i que "s'ha de seguir apostant per la inversió, el control dels comptes públics i l'estabilitat política".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...