Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona participa al Global MICE Day de Brussel·les

Actualitat Girona  -  24/03/2017  -  15:24

Ahir va tenir lloc aquesta fira a la qual assisteixen els principals compradors europeus del segment associatiu del sector MICE


Global MICE Day

Global MICE Day




L'Ajuntament de Girona ha participat al Global MICE Day, que va tenir lloc ahir a Brussel·les. A través del Girona City Convention Bureau, la ciutat ha format part d'aquesta fira i workshop europeu per donar a conèixer la destinació com a seu de futurs congressos. El Global MICE Day és la fira de turisme de negocis i MICE més destacada del continent i reuneix els principals compradors europeus i internacionals del segment associatiu del sector MICE.

"Per aquest motiu, és important que Girona hi sigui present, ja que és precisament a Bèlgica on hi ha la seu de les principals associacions europees i hem d'apostar per captar aquest segment i que descobreixi les potencialitats de Girona", ha remarcat la tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament, Glòria Plana Yanes.

És la primera vegada que s'organitza aquest esdeveniment a Brussel·les i hi ha assistit una setantena de proveïdors, entre 600 i 800 visitants professionals i de 50 a 70 compradors professionals de països propers, com per exemple serveis de càtering, centres de congressos, grans hotels, espais singulars, serveis de logística o agències i intermediaris, entre altres. A més de la fira, s'han portat a terme diverses conferències i espais de trobada per crear xarxa.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...