Notícies més llegides




Esports


La Molina

Valverde domina a La Molina i Van Garderen es col·loca líder

Esports  -  22/03/2017  -  23:23

La "Volta" Ciclista a Catalunya, amb 188,3 quilòmetres començats a Mataró i acabats a l'estació de La Molina


La Volta

La Volta




El murcià Alejandro Valverde (Movistar) ha estat el guanyador de la tercera etapa de la "Volta" Ciclista a Catalunya, amb 188,3 quilòmetres començats a Mataró i acabats a l'estació de La Molina (1ª categoria), on s'hi ha pujat dues vegades després de superar la Cima Peris d'enguany, l'Alt de Toses, també de primera categoria, en la primera de les dues arribades en altura de la cursa.

Ben Hermans (BMC) començava el dia com a líder després que el jurat internacional de la cursa decidís a primera hora del matí sancionar amb 1 minut a l'equip Movistar al complet per les reclamacions fetes a la contrarelloge per equips. Amb tot, el belga cedia ja des d'abans de l'arribada final, deixant al seu company Tejay Van Garderen com a home més important del seu equip en la disputa de l'etapa, fet que l'ha situat com a nou líder de la cursa.

L'etapa ha començat molt moguda, sense consolidar-se l'escapada del dia fins passat el quilòmetre 50, amb intents de ventalls a causa del vent a la plana de Vic inclosos. Finalment, Pieter Serry (Quick Step), Natnael Berhane (Dimension Data), Pascal Ackermann (Bora-Hansgrohe) i Diego Rubio (Caja Rural-Seguros RGA) han estat els protagonistes del dia, fet que ha ajudat a que l'eritreu Berhane passés primer per la Cima Peris d'aquesta edició de la cursa, l'Alt de Toses.

Com sol ser habitual en els últims anys a La Molina, un grup d'una vintena de favorits ha entrat junt a l'últim quilòmetre per jugar-se el triomf d'etapa, en una resolució en què Valverde ha estat el més ràpid per davant de Dan Martin (Quick Step) i Adam Yates (Orica-Scott), tot treient tres segons al nou líder, Contador, Bardet, Geraint Thomas i Zakarin i vuit a Chris Froome (Team Sky). Per la seva banda, Tejay Van Garderen (BMC) pren el mallot blanc-i-verd amb 41 segons respecte el seu company Samuel Sánchez, 44 sobre Geraint Thomas (Team Sky), 45 sobre Alejandro Valverde (Movistar Team) i 49 sobre Chris Froome (Team Sky), mentre el millor català, el jove Marc Soler (Movistar Team), és sisè a 1:10 de l'americà.

"He tingut unes sensacions molt bones. L'Sky ha posat un ritme molt fort, però l'equip ha estat genial, amb Marc Soler al final i jo només m'he dedicat a esprintar. Aquestes arribades em venen molt bé, li he agafat la roda a Dan Martin i sabia que seria molt difícil que em guanyessin", ha explicat Valverde després de l'etapa.

Per la seva banda, el nou líder ha lamentat "no tenir l'explosivitat per esprintar amb Valverde al final, però estic content d'aconseguir el mallot per l'equip. Crec que la cinquena etapa (l'arribada en altura de Lo Port) serà la clau per la general, ja que pot passar qualsevol cosa a una arribada tan dura", ha opinat Van Garderen.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...