Notícies més llegides



Actualitat Girona


Londres

Els germans Wallace busquen el Sant Grial a Terra Santa, en la quarta novel·la juvenil de Sisu Lagares

Actualitat Girona  -  22/03/2017  -  22:34

Els germans Wallace i el Sant Grial es presentarà el proper dissabte 25 de març a les 6 de la tarda a l'Hotel Carlemany de Girona


Portada del Llibre

Portada del Llibre




Sisu Lagares ha publicat la seva quarta novel·la d'aventures, Els germans Wallace i el Sant Grial (Curbet Edicions). El llibre, amb il·lustracions d'Àlex Santaló, és la continuació de les tres anteriors novel·les protagonitzades per dos germans escocesos: Els germans Wallace i l'espasa de Sir William (2014), Els germans Wallace i la llança de Sant Jordi (2015), i Els germans Wallace i el tresor perdut dels maies (2016). De tots quatre llibres se n'ha fet recentment la gravació en audiollibre per a invidents i altres col·lectius amb dificultats visuals.

Aquesta és la quarta irrupció de Lagares en el món de la literatura de ficció, i el cinquè llibre de la seva carrera com a escriptor. És la quarta entrega d'una mateixa saga, la dels germans Wallace, i tot fa pensar que no serà la darrera. Amb els seus dos fills com a font principal d'inspiració, les obres de Lagares formen part d'un projecte que apadrina la Fundació Metalquimia.

Els germans Wallace i el Sant Grial es presentarà el proper dissabte 25 de març a les 6 de la tarda a l'Hotel Carlemany de Girona. La presentació anirà a càrrec de l'escriptor i periodista Martí Gironell i de Pere Codina, qui tot just fa un any va publicar el llibre Vivències d'un gironí a Terra Santa, editat per Fundació Metalquimia..

La primera novel·la sobre els germans Wallace, ambientada en els paisatges que hi ha entorn del llac Ness, narrava les aventures d'una família formada per un matrimoni i dos fills, aficionada a jugar al golf i descendent del llegendari heroi escocès William Wallace. En la segona, l'acció es traslladava fins a terres catalanes, concretament fins al barri vell de Girona, amb motiu de la celebració d'un torneig de golf. En la tercera, els germans Wallace viuen una trepidant aventura en terres mexicanes: la seva afició al golf els portarà de nou a viure una sèrie d'embolics que es relacionaran amb el llegat cultural dels maies. I en aquesta ocasió, la trama condueix la família escocesa i els seus nous amics fins a Terra Santa, lloc on una antiga secta de Cavallers Templers els posarà tants paranys com pugui per evitar que la copa de Crist reveli el seu amagatall.

Sisu Lagares (Besalú, 1965) és Màster en Gestió i Direcció d'Empreses per la Universitat de Girona i PDG per l'IESE. Actualment és el director d'operacions de Metalquimia, SA, l'empresa familiar. Va començar a escriure l'any 2008, en què va guanyar el concurs literari de Sant Gregori –localitat on resideix actualment–, amb el relat curt La vida en un instant. Animat per aquest guardó va decidir posar per escrit els records i les vivències de la seva participació al ralli Dakar africà de l'any 2003. El resultat va ser Apunta al 10, l'aventura d'una voluntat, el seu primer llibre, que va ser publicat al gener del 2013. Després d'aquesta obra, va endinsar-se de ple en la literatura juvenil que protagonitzen els germans Wallace. El primer llibre de la saga va ser publicat 2014, el segon la primavera del 2015 i el tercer la primavera del 2016.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...