Notícies més llegides



Política


Girona

Santi Rodríguez: “El nostre objectiu principal és el benestar i la millora de la qualitat de vida de les persones”

Política  -  21/03/2017  -  23:28

El coordinador de la ponència destaca que "en els serveis a les persones, la política municipal és un element molt important; volem reforçar la nostra aposta pel municipalisme"


PPC Girona

PPC Girona




El coordinador de la ponència de "Reglament i un projecte al servei de les persones" del 14è Congrés del Partit Popular Català, Santi Rodríguez, ha assegurat avui que "el nostre objectiu principal és el benestar i la millora de la qualitat de vida de les persones".

Santi Rodríguez ha fet aquestes declaracions a Girona durant l'acte de presentació de la ponència, en què ha participat juntament amb els ponents Maria Àngels Olmedo i Daniel Serrano, i el membre del Comitè Organitzador del Congrés del PPC, Jaume Veray.

Durant la seva intervenció, Rodríguez ha explicat que "un apartat molt important d'aquesta ponència és el que fa referència a la política municipal, ja que en els serveis a les persones la política municipal és un element molt important". "El repte més rellevant que tindrà el PPC a partir d'aquest Congrés seran les eleccions municipals del 2019, pel que un dels objectius que ha de tenir la nova direcció del partit ha de ser el d'intentar recuperar representació municipal per tenir capacitat d'influència, i per tant, enfortir i dotar de múscul el projecte del Partit Popular", ha afegit.

En aquest sentit, Santi Rodríguez ha explicat que "volem reforçar l'aposta pel municipalisme ampliant el Comitè Executiu, el màxim òrgan de direcció del partit a Catalunya, amb la presència de més persones: els portaveus del municipis de més de 100.000 habitants i de les capitals de província, i 4 representants de pobles petits perquè ells també puguin expressar la seva opinió".

D'altra banda, Santi Rodríguez ha destacat que "són molt importants les polítiques de cohesió territorial, tant pel que fa a infraestructures com a oportunitats de creació de riquesa". "I en l'àmbit social, hi ha dos grans aspectes clau a la ponència: l'aposta, un cop més, per les famílies com a pilar fonamental de la nostra societat; i les pensions i els riscos que el sistema actual té plantejats en aquests moments, als quals hi aportem solucions", ha apuntat.

Així mateix, ha explicat el coordinador de la ponència, "en matèria d'ensenyament la ponència es desenvolupa en relació a 3 aspectes: llibertat, qualitat i equitat; i en salut els 3 principals eixos són: universalitat, equitat i sostenibilitat". "Per oferir el bé d'interès general que és la salut és imprescindible que utilitzem tots els recursos que tinguem al nostre abast", ha remarcat.

Pel que fa al mètode d'elecció del president del partit, Santi Rodríguez ha explicat que es contempla que es faci "tal com hem estrenat ja en aquest Congrés, amb un sistema de dues voltes en què primera és una elecció on poden participar tots els afiliats del partit". "D'aquesta manera, tots els afiliats tenen dret a expressar la seva opinió en relació a quin és el seu candidat preferit per a la presidència del partit", ha afegit.

Per últim, el coordinador de la ponència ha assenyalat que "estem convençuts que el Congrés anirà molt bé, esperem que serveixi per rellançar el projecte del PPC, i que aquesta unió i comunió que hi ha serveixi per fixar la vista endavant i per avançar posicions amb pas ferm".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...