Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles ofereix 10 nous cursos de gestió empresarial i habilitats socials

Pla de l'Estany  -  16/03/2017  -  00:49

Els cursos tindran un preu simbòlic, de 5 o 10 euros, però continuaran sent gratuïts en alguns casos, com per a les persones en situació d'atur


Presentació Aj.Banyoles

Presentació Aj.Banyoles




L'Ajuntament de Banyoles ha presentat aquest matí l'oferta formativa que impulsa semestralment i que, de març a juny del 2017, es concreta en 10 nous cursos, en forma de tallers i píndoles informatives, sobre la gestió empresarial i les habilitats socials i el desenvolupament personal.

L'oferta formativa, oberta a tots els ciutadans i molt enfocada a millorar competències professionals i ocupacionals; inclou dues novetats respecte les edicions anteriors: un curs per saber interpretar la nòmina i un altre sobre les novetats fiscals i laborals en emprenedoria. La resta dels cursos són finances per emprenedors, noves necessitats, nous clients: noves formes d'atenció al client, curs de manipulació d'aliments i intoleràncies alimentàries, parlar en públic, com fixar el preu del nostre producte o servei, conducció de reunions efectives, coaching aplicat a la recerca de feina, i la millora contínua dels equips de treball.

Amb l'objectiu d'arribar a tota la població, els cursos se seguiran cofinançaran amb uns imports reduïts, el que significa que tindran un preu simbòlic per a les persones treballadores, de 5 o 10 euros en funció de les hores de durada de les sessions. Com en anteriors ocasions, les persones en situació d'atur o participants del projecte SICTED podran accedir als cursos de forma gratuïta. Cada curs compta amb, aproximadament, unes 25 places disponibles i té una durada de 6 o 10 hores.

Durant la presentació dels nous cursos, Joana Vilà, regidora de comerç, consum, turisme, fires i promoció econòmica de l'Ajuntament de Banyoles, ha manifestat que "en primer lloc, la formació és un recurs que posem a l'abast tant de la ciutadania com de les empreses per tal de poder millorar les competències i coneixements de les persones treballadores, ocupades o no, i contribuir, d'aquesta manera, a la consolidació i generació de nous llocs de treball". En segon lloc, segons la regidora, "pensem que la formació que oferim és una formació transversal que permet proporcionar competències i habilitats a les persones per poder treballar en qualsevol àmbit d'activitat".

Cal inscripció prèvia
Per accedir als cursos, que s'han programat en diferents equipaments de la ciutat (Centre d'Iniciatives Empresarials - EL NIU, l'Aula La Cúpula, l'Aula de formació SOM d'Ajuntament de Banyoles i el Museu Darder), cal inscripció prèvia al correu electrònic formacio@ajbanyoles.org adreçant-se al Servei d'Ocupació Municipal (SOM) o a través dels telèfons 972 58 40 73 o 972 58 11 20.

L'oferta formativa de l'Ajuntament de Banyoles es renova cada sis mesos i s'estableix d'acord amb les preferències de les persones emprenedores i les empreses. Els cursos estan impulsats per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Banyoles amb el suport del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i el Fons Social Europeu.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...