Notícies més llegides




Alt Empordà


Llançà

Llançà proposa un abril ple d'activitats relacionades amb l'Enoturisme

Alt Empordà  -  14/03/2017  -  08:25

És en aquest sentit que, a Llançà, aprofitant la celebració del Festival Vivid proposa tota una sèrie d'activitats relacionades en reivindicar vi i evidentment, el nostre territori





Aquest mes d'abril es consolidarà, per quart any consecutiu, com el mes del vi a Llançà i la Costa Brava com que es celebra el Vivid, el gran festival del vi de la Costa Brava amb moltes activitats relacionades amb l'enoturisme a la província de Girona.

És en aquest sentit que, a Llançà, aprofitant la celebració del Festival Vivid proposa tota una sèrie d'activitats relacionades en reivindicar vi i evidentment, el nostre territori.

L'activitat inaugural tindrà lloc el proper diumenge 9 d'abril amb un "Enosenderisme" al Parc Natural de Cap de Creus. Una agradable sortida guiada, amb un Guia Oficial del Parc Natural de Cap de Creus, des de Llançà fins a Vilajuïga, tot gaudint del Parc per arribar a fer un Tast de Vins al Celler Gelamà.

Aquesta activitat donarà pas a altres propostes com l'enocaiac (sortides en caiac pel nostre litoral amb tast de vins del nostre territori), Enosenderisme per Mar d'Amunt (Sortida tranquil·la de senderisme amb degustació de vins a les Vinyes d'HugasDeBatlle a Colera), el Music & Wine & Escamarlà de Llançà que tindrà lloc al Passeig Marítim de Llançà i, el Music & Wine & Formatges que es farà el dia de Sant Jordi a la Plaça Major de La Vila.

Les principals novetats respecte a activitats seran:

El tastet de vins ecològics que es realitzarà la Casa de l'Abat de la mà dels fundadors del projecte Ecoturisme Empordà.

El "Vinibus" que sortirà cada dissabte del mes d'abril des de Llançà per anar a conèixer i degustar els vins dels principals cellers de la DO Empordà.

Pack d'especial VIVID del dissabte 29 d'abril a càrrec de les empreses de Llançà membres del Club de la Ruta del Vi DO Empordà- Costa Brava.



Arxiu adjunt

Programa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...