Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de Calonge atén 13.000 persones durant el seu primer any de vida

Baix Empordà  -  03/03/2017  -  13:39

La nova Oficina d'Atenció Ciutadana disposa de fins a 7 persones atenent simultàniament, i permet millorar i agilitzar la resposta a les peticions de la ciutadania


OAC

OAC




Una mitjana de més de 1.000 persones al mes han passat per la nova Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Calonge durant el seu primer any de vida. En total han estat 13.603 persones les que han estat ateses per l'OAC durant el primer any de funcionament, d'ençà que va obrir el dia 1 de març del 2016. Entre les peticions ateses per l'OAC, destaquen les gestions relacionades amb els tributs que suposen un 38% del total, i les relacionades amb el registre de documents (un 29%) i amb el padró d'habitants (23%). De les dades de persones ateses per la nova OAC també se n'extreu que el mes d'abril és el de més afluència, amb un 12% del total de les persones ateses, seguit del mes de juny amb un 10%, mentre que el mes amb menys afluència de ciutadans és el desembre, amb un 6% del total de l'any.

La nova OAC va obrir les portes el dia 1 de març del 2016, disposa d'un espai de 120 metres quadrats, on s'ofereix una atenció integral que ha permès millorar la gestió i la rapidesa en atendre les peticions dels veïns i veïnes del municipi. El principal objectiu de la nova OAC era millorar les dependències destinades a l'atenció ciutadana, ampliant aquest espai i modernitzant-lo. En aquest sentit, la reforma de la planta baixa de l'Ajuntament va permetre centralitzar l'atenció al públic i evitar així que els ciutadans hagin de recórrer les diverses àrees de l'Ajuntament. L'Oficina d'Atenció Ciutadana també ha permès millorar l'eficiència i la celeritat en la resposta a les peticions de la ciutadania.

Abans de la creació de la nova OAC l'espai destinat a atenció ciutadana ocupava tot just 30 metres quadrats, on s'oferia el servei de registre d'entrada i de punt d'informació. Amb la reforma l'espai destinat a l'atenció al públic es va multiplicar per quatre, amb una superfície total de 120 metres quadrats distribuïts en un vestíbul d'entrada que fa les funcions de punt d'informació, registre central i sala d'espera, i una sala d'atenció a la ciutadania de 90 metres quadrats. Aquesta sala disposa de fins a 7 taules, de manera que es poden atendre fins a 7 peticions a la vegada, mentre que l'espai d'abans de la reforma només permetia atendre dos ciutadans a l'hora.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...