Notícies més llegides




Política


Blanes

ERC de Blanes decideix no donar suport a cap ús com a càmping als terrenys on hi ha hagut il·legalitats

Política  -  26/02/2017  -  21:19

A través d'un comunicat, l'Executiva ha subratllat que considera "necessàries i pertinents" les multes als càmpings Bellaterra, Blanc d'Eivissa i El Pinar


Càmping Bella Terra

Càmping Bella Terra




L'Executiva d'ERC de Blanes i el Grup Municipal d'ERC no donaran suport a cap ús com a càmping als terrenys en què els càmpings Bellaterra, Blanc d'Eivissa i El Pinar han comès il·legalitats urbanístiques després de realitzar-hi activitats d'explotació quan les parcel·les no tenien la qualificació corresponent. Així ho han detallat a través d'un comunicat, on també han subratllat que des del partit consideren "necessàries i pertinents" les multes que proposa el govern municipal per als locals.

A la nota informativa, la formació explica que ja ha transmès la decisió al govern en acompliment estricte del pacte signat per les forces polítiques que confeccionen el govern blanenc, on a part dels republicans hi ha el PSC i CiU. Segons aquest pacte, els assumptes que ERC considerés de transcendència debatre i valorar en assemblea serien duts a l'assemblea, tal com ha succeït en aquest cas. "Havia de ser aquest organisme del nostre partit l'última veu i l'única veu vàlida a l'hora de prendre posicionaments polítics", puntualitza el comunicat.

A la nota també s'ha ressaltat que les "úniques veus vàlides" per parlar de les decisions polítiques d'ERC a Blanes són "l'Executiva del partit, ja sigui a través del seu president o de qualsevol altre càrrec en l'àmbit de les seves competències, o el Grup Municipal, també en l'àmbit de les seves competències". "És a aquests organismes del partit i de la institució municipal que els compet decidir a qui, com i quan expliquen aquestes decisions", conclou el comunicat.

Fa una setmana, el grup local d'ERC ja va manifestar que donava suport a les sancions que l'Ajuntament havia interposat als càmpings, tot i que en aquell moment encara no s'havien pronunciat sobre la possible legalització de les irregularitats.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...