Notícies més llegides



La Selva


Caldes de Malavella

La Xarxa Emprèn la Selva del Consell Comarcal de la Selva es posa en marxa a Caldes de Malavella

La Selva  -  23/02/2017  -  14:35

El Servei ofereix assessorament personalitzat a les persones emprenedores que tenen per objectiu posar en marxa un nou projecte de negoci


Caldes Serveis/CCSelva

Caldes Serveis/CCSelva




La Xarxa Emprèn Empresa la Selva del Consell Comarcal de la Selva ha iniciat el seu servei a Caldes de Malavella aquesta setmana. Aquest Servei de Creació d'Empreses té l'objectiu d'oferir eines, recursos i acompanyament en el procés de posada en funcionament d'un nou projecte empresarial.

La tècnica d'empresa del Consell Comarcal de la Selva, que s'encarregarà d'aquest servei a Caldes de Malavella, Montse Delgado, ha explicat: "El Servei ofereix assessorament personalitzat a les persones emprenedores que tenen per objectiu posar en marxa un nou projecte de negoci." Tal com ha continuat explicant Delgado, a través de les tutories individualitzades amb diferents experts, s'analitzarà la idea de negoci i la seva viabilitat, tenint en compte els aspectes clau que s'han de valorar a l'hora de posar en marxa un projecte d'autoocupació.

En aquestes sessions es treballaran aspectes com el pla de màrqueting, el pla d'organització o el pla financer de la futura empresa.

A més, també s'orientarà sobre els tràmits necessaris per donar-se d'alta, les ajudes i subvencions a les quals es pot accedir, oel finançament necessari per poder iniciar l'activitat. Paral•lelament es farà un seguiment a les petites empreses dels municipis per detectar-ne les necessitats i oferir-los assessorament en els àmbits de gestió del negoci que creguin necessaris amb la idea de millorar-ne la competitivitat.

Activitats de sensibilització i formació

D'altra banda, també s'organitzaran accions de formació i sensibilització relacionades amb l'autoocupació, es donarà suport en la consolidació de les noves iniciatives empresarials, etc. Així, està previst que, durant l'any, s'organitzaran diferents activitats de sensibilització i formació sobre temes relacionats amb l'autoocupació, amb l'objectiu de difondre la cultura emprenedora i la possibilitat d'entrar al mercat de treball a través d'un projecte de negoci propi. Des de seminaris específics sobre temes com el màrqueting o les finances, fins a cursos formatius més extensos, passant per exposicions o concursos d'emprenedoria. Aquest Servei de Creació d'empreses oferirà atenció a Caldes de Malavella els dimarts de deu del matí a dues del migdia, cada quinze dies a l'edifici de la Casa Rosa.

Fins a l'actualitat, la Xarxa Emprèn Empresa la Selva era present a les poblacions de Santa Coloma de Farners, Lloret de Mar, Breda, Vilobí d'Onyar, Sant Hilari Sacalm, Hostalric i Sils. Aquest any, s'hi han incorporat Caldes de Malavella i Vidreres i, en els pròxims mesos, està previst que també disposi d'aquest servei el Consorci Ter- Brugent.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...