Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

Detingut un home que en fugir d'un control va tirar 51 grams de cocaïna

Baix Empordà  -  22/02/2017  -  14:58

Els fets van passar en un control que les patrulles de trànsit havien establert a la GI-667, al punt quilomètric 0,3, dins del terme municipal de Calonge





Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de febrer, un home de 27 anys d'edat, nacionalitat marroquina i veí de Castell- Platja d'Aro (Baix Empordà), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir temeràriament i un altre delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els fets van passar en un control que les patrulles de trànsit havien establert a la GI-667, al punt quilomètric 0,3, dins del terme municipal de Calonge (Baix Empordà). Pels volts d'un quart de cinc de la tarda, els mossos van detectar un turisme que s'aproximava al control i el seu conductor, en veure'l va fer un canvi de sentit i va fugir en direcció cap a Calonge i va tirar un objecte per la finestra.

Els agents van seguir aquest vehicle i van indicar al conductor que s'aturés, però aquest, no va fer cas a les indicacions i va començar a circular de forma temerària per la carretera GIV-6612 posant en perill la resta d'usuaris de la via.Els mossos van aconseguir aturar el conductor escàpol a l'interior de la població de Calonge, mentre una altra patrulla comprovava que l'objecte que el conductor havia tirat per la finestra era (uns 51 grams) de cocaïna en estat pur.

Per això els agents va detenir el conductor del turisme com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues, i un altre delicte contra la seguretat viària per conduir temeràriament.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 20 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...